Про що мріють наші дітки?
|
|
Дбайлива | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Я думаю багато про що. Усе залежить від дитини, від батьків. Ось моя дитина, наприклад, мріє стати лікарем і допомагати звіряткам. Я передплачую їй журнал "Пізнайко", так ось там є багато захопливих історій. Одним з улюблених героїв сина є добрий лікар, який допомагає всім звірятам у лісі, всі його люблять і дружать із ним. Ось такі в нас серйозні мрії!
|
|
| |
ira1981 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Наша донька мріє про великого собаку і, як наслідок, про приватний будинок, щоб його завести)
|
|
| |
Леона | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Моя донька мріє вступити вчитися на економіста, впевнена, що в цій сфері на неї чекає великий успіх) Я не чиню опір, допомагаю їй підготуватися до олімпіади, знаходжу цікаві книжки, мені подобається її захоплення, хоча не виключаю, що до випускного класу вона передумає.
|
|
| |
Лаурі | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Мій хоче самокат новий)
Додано (22.03.2016, 14:50) ---------------------------------------------
|
|
| |
Фэра | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Дбайлива ( ) Я думаю багато про що. Усе залежить від дитини, відбатьків. Ось моя дитина, наприклад, мріє стати лікарем і допомагати звіряткам. Я передплачую їй журнал "Пізнайко", так ось там є багато захопливих історій. Одним з улюблених героїв сина є добрий лікар, який допомагає всім звірятам у лісі, всі його люблять і дружать із ним. Ось такі в нас серйозні мрії! який? Додано (28.03.2016, 11:55) --------------------------------------------- може теж лікарем стане))
|
|
| |
Manyunya | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Собаку хоче
|
|
| |
minnisa | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Хоче самокат, тільки на акумуляторі.
|
|
| |
Amabile | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| мій про Лего, це при тому, що цього Лего вже хоч греблю гати.
|
|
| |
Vladlen93 | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| про планшет)
|
|
| |
Dahlia | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Природно, мріє про собаку) Вирішили здатися. Уже купили корм 1st Choice Puppy Toy & Small Breeds для собак Сховали в шафі, сподіваємося, до наступного тижня не знайде, а то буде зіпсований сюрприз)
|
|
| |
elen342 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Донька мріє з глобального - про квартиру. А так по дрібницях - косметика, одяг, бальні сукні.
|
|
| |
julek89 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| а чи не легше дізнатися в дитини
|
|
| |
Victor070 | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Наша донька мріє про великого собаку і, як наслідок, про приватний будинок, щоб його завести)
|
|
| |
Markelov | Повідомлення # 14 |
Сержант
| Хороші мрії у ваших дітей, тварин собі хочуть. А мій лоботряс тільки гаджети нові просить. Ось зараз у нього в хотєлках гіроскутер. А вони ж, напевно, дорогі.
|
|
| |
Fenrizshura | Повідомлення # 15 |
Лейтенант
| Цитата Markelov ( ) Хороші мрії у ваших дітей, тварин собі хочуть. А мій лоботряс тільки гаджети нові просить. Ось зараз у нього в хотєлках гіроскутер. А вони ж, напевно, дорогі. На такий електротранспорт різні ціни зараз є, все залежатиме від місця продажу і конкретної моделі, адже там і діаметр коліс може бути різний, і потужність двигуна, дивлячись скільки кілометрів він може робити на одному заряді. Загалом, кілька нюансів потрібно при виборі враховувати, але можна купити гіроскутер недорого, коли проводяться якісь акції і є хороші знижки. Ми так нещодавно своїй дитині теж узяли гіроскутер у магазині Hoverboard, якраз на акцію потрапили і там була 35% знижка.
|
|
| |