Кава
|
|
Lorelai23 | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Вирішила зі звичайної розчинної кави перейти на зернову. Оскільки зрозуміло, що вона набагато краща і смачніша. Хто що порадить? І хочу собі для цієї справи купити кавомолку, що б молоти і відразу варити собі в турочці. Яка кавомолка хороша?
|
|
| |
iframes | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Мені подобається Lavazza Qualita Oro - це 100 % арабіка. Так що рекомендую, а ось щодо кавомолки нічого не можу сказати. У мене просто кавоварка
|
|
| |
Irinka24 | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Дуже часто п'ю Ferarra Caffe Cube Libre або Lavazza Crema Aroma, але це на роботі, бо там кавоварка є, а вдома звичайний Nescafe, бо варити самій лінь...
|
|
| |
Famagusta | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Хорошої кави вам уже тут напорадили, тому не бачу сенсу ще щось писати, а ось щодо кавомолки... я б радила вам узяти Delonghi. Вони дуже хороші кавомолки роблять. Бажано брати кавомолку з керамічними жорнами, так як вони більш довговічні ніж сталеві, але потрібно бути обережним і випадково туди нічого твердого не сипати, а то швидко можуть зламатися...
|
|
| |
katuha | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Цитата Famagusta ( ) Хорошої кави вам уже тут напорадили, тому не бачу сенсу ще щось писати, а ось щодо кавомолки... я б радила вам узяти Delonghi. Вони дуже хороші кавомолки роблять. Бажано брати кавомолку з керамічними жорнами, так як вони більш довговічні ніж сталеві, але потрібно бути обережним і випадково туди нічого твердого не сипати, а то швидко можуть зламатися... а ще дуже хороші кавомолки у Bosch і в Gorenje. У мене на роботі Bosch стоїть, просто краса. Для еспресо чудовий помел у неї
|
|
| |
Re4ka4 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Bosch і в Gorenje. - погоджуся!
|
|
| |
vladadi | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| У мене бош, їй уже років 10-15, досі працює.
|
|
| |
Arimeena | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Bosh найкраща на мій погляд)
|
|
| |
Katrin88 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Bosсh, поки що не шкодують
|
|
| |
Sonyaaa | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Якщо не хочете, щоб ламалася, беріть ручну. Вона, звісно, менш зручна за електичну, але проживе набагато довше.
|
|
| |
victasami14589 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| дуже люблю каву. в день випиваю від 3 чашок це стабільно
|
|
| |