СПОРТ У НАШОМУ ЖИТТІ
|
|
Ізольда | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Дівчатка, розкажіть, хто яким спортом займається і який дасть більший результат при схудненні? Набрала я кілька зайвих кілограмів за цей карантин і треба терміново скидати. Я поки ось тільки обираю спортивний костюм із таких. Все-таки як добре, що такий великий вибір у жіночого одягу. Але погано, що занадто великий вибір видів спорту. От не знаю, куди податися.
|
|
| |
Britny | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я ходжу на степ-аеробіку. Мені дуже подобається. Дає заряд бадьорості, тримає в тонусі. Я ще й займаюся рано вранці, а не після роботи.
|
|
| |
Ремандоліна | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я не люблю стрибати, бігати. Якщо з активних, то я б на танці пішла. Ось там точно і результат буде швидкий, і цікаво. Але мені результат можна не швидко, тому я пішла йогу. Добре тіло підтягнулося.
|
|
| |
СвинкаПеппа | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я займаюся давно спортом, але не для того, щоб схуднути. А щоб тримати себе в тонусі, не сидіти на місці і щоб потім болячок не було. Я ходжу в басейн, на фітнес. Ось думаю ще на якусь боротьбу записатися.
|
|
| |
LadySnov | Повідомлення # 5 |
Сержант
| А я ось зовсім нещодавно прийшла до спорту, вирішила, що пора, адже після певного віку і народження дітей всі смаколики, які їм, йдуть у боки. Але оскільки до нової справи я завжди підходжу в усьому озброєнні, то й тут вирішила спочатку підготуватися. Тому зараз вивчаю багато інформації про те, яким саме спортом краще займатися, щоб у найкоротші терміни позбутися зайвих кілограмів і підтягнути фігуру. Виявляється це безпосередньо пов'язано з типом статури.
|
|
| |
Soniya | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| А я ось у зал почала ходити. За цей карантин пристойно додала, ось потрібно скидати. Вдома пробувала займатися, то не виходить, все відволікає. Дівчата, а порадьте, де в нас можна недорого купити класну спортивну пляшечку для води?
|
|
| |
Markelov | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Моя дружина ходить на пілатем і йогу, а я займаюся боксом і бігом на довгі дистанції, це допомагає тримати своє тіло у формі.
|
|
| |
Eetonia | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Щоб схуднути вам у будь-якому разі потрібно буде робити кардіо-вправи, а це якраз біг, пряжки, швидка ходьба, орбітрек.
|
|
| |
Fenrizshura | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Цитата Soniya ( ) А я ось у зал почала ходити. За цей карантин пристойно додала, ось потрібно скидати. Вдома пробувала займатися, то не виходить, все відволікає. Дівчата, а порадьте, де в нас можна недорого купити класну спортивну пляшечку для води? Та просто через інтернет замовте, зараз багато спортивних магазинів пропонують такі пляшки. Я ось собі вибрала пляшку для води від австралійського бренду Cheeki, мені сподобався їхній дизайн і різноманітність моделей. Спеціально брала спортивну пляшку, щоб вона була зі зручною поїлкою, регулюванням потоку води і клапаном, який не дає воді пролитися, навіть якщо відкритий.
|
|
| |
mak222 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Вибір пляшок в інтернеті просто величезний. Мені більше подобаються пластикові пляшки для води, Хто користується, напишіть яку краще взяти. сталеву чи з пластику. Спасибі! Додано (31.01.2021, 15:10) --------------------------------------------- щоб схуднути, треба зайнятися своїм харчуванням. Їсти 4-5 разів на день потроху.
|
|
| |