Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
СПОРТ У НАШОМУ ЖИТТІ
Ізольда Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Дівчатка, розкажіть, хто яким спортом займається і який дасть більший результат при схудненні? Набрала я кілька зайвих кілограмів за цей карантин і треба терміново скидати. Я поки ось тільки обираю спортивний костюм із таких. Все-таки як добре, що такий великий вибір у жіночого одягу. Але погано, що занадто великий вибір видів спорту. От не знаю, куди податися.

Britny Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Я ходжу на степ-аеробіку. Мені дуже подобається. Дає заряд бадьорості, тримає в тонусі. Я ще й займаюся рано вранці, а не після роботи.

Ремандоліна Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Я не люблю стрибати, бігати. Якщо з активних, то я б на танці пішла. Ось там точно і результат буде швидкий, і цікаво. Але мені результат можна не швидко, тому я пішла йогу. Добре тіло підтягнулося.

СвинкаПеппа Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Я займаюся давно спортом, але не для того, щоб схуднути. А щоб тримати себе в тонусі, не сидіти на місці і щоб потім болячок не було. Я ходжу в басейн, на фітнес. Ось думаю ще на якусь боротьбу записатися.

LadySnov Повідомлення # 5
одеський форум
Сержант
А я ось зовсім нещодавно прийшла до спорту, вирішила, що пора, адже після певного віку і народження дітей всі смаколики, які їм, йдуть у боки. Але оскільки до нової справи я завжди підходжу в усьому озброєнні, то й тут вирішила спочатку підготуватися. Тому зараз вивчаю багато інформації про те, яким саме спортом краще займатися, щоб у найкоротші терміни позбутися зайвих кілограмів і підтягнути фігуру. Виявляється це безпосередньо пов'язано з типом статури.

Soniya Повідомлення # 6
одеський форум
Лейтенант
А я ось у зал почала ходити. За цей карантин пристойно додала, ось потрібно скидати. Вдома пробувала займатися, то не виходить, все відволікає. Дівчата, а порадьте, де в нас можна недорого купити класну спортивну пляшечку для води?

Markelov Повідомлення # 7
одеський форум
Сержант
Моя дружина ходить на пілатем і йогу, а я займаюся боксом і бігом на довгі дистанції, це допомагає тримати своє тіло у формі.

Eetonia Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Щоб схуднути вам у будь-якому разі потрібно буде робити кардіо-вправи, а це якраз біг, пряжки, швидка ходьба, орбітрек.

Fenrizshura Повідомлення # 9
одеський форум
Лейтенант
Цитата Soniya ()
А я ось у зал почала ходити. За цей карантин пристойно додала, ось потрібно скидати. Вдома пробувала займатися, то не виходить, все відволікає. Дівчата, а порадьте, де в нас можна недорого купити класну спортивну пляшечку для води?
Та просто через інтернет замовте, зараз багато спортивних магазинів пропонують такі пляшки. Я ось собі вибрала пляшку для води від австралійського бренду Cheeki, мені сподобався їхній дизайн і різноманітність моделей. Спеціально брала спортивну пляшку, щоб вона була зі зручною поїлкою, регулюванням потоку води і клапаном, який не дає воді пролитися, навіть якщо відкритий.

mak222 Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Вибір пляшок в інтернеті просто величезний. Мені більше подобаються пластикові пляшки для води,
Хто користується, напишіть яку краще взяти. сталеву чи з пластику. Спасибі!
Додано (31.01.2021, 15:10)
---------------------------------------------
щоб схуднути, треба зайнятися своїм харчуванням. Їсти 4-5 разів на день потроху.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: