Що подарувати коханій?
|
|
Паладос | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Щоб порадувати її і здивувати.
|
|
| |
Монтана | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Коли мене чоловік хоче потішити, він купує квіти, шоколад і Рідина для електронних сигарет Yasumi Mint Kawasaki для моїх улюблених електронних сигарет. Або веде мене в наше улюблене кафе, на прогулянку парком - варіантів може бути багато. Що саме подобається вашій коханій?
|
|
| |
Сигвар | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| сповна
|
|
| |
jessica | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Почуття!!!!
|
|
| |
Roksana | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| головне увага) а так то зводи її в салон, вона буде щаслива!
|
|
| |
Oksana22 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| можна подарувати легінси з блискавками, вони зараз у моді, дівчині точно сподобається, може подивитися їхньому магазині
|
|
| |
Indiana | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Квіточки та солодощі буде класно!
|
|
| |
romero | Повідомлення # 8 |
Сержант
| завжди актуальний подарунок для дівчини - це сумка. а ще якщо вона незвичайна або якась прикольна, то подарунок ще й викличе бурю позитивних емоцій. Головне точно підібрати звичаї дівчини і море радості забезпечено. Я, до речі, на "День закоханих" своїй дівчині подарував сумку, зроблену у формі планети "Сатурн" з магазину a-shop, і зараз ця сумка є одним з її найулюбленіших аксесуарів для вечірок і тусовок.
|
|
| |
virgini | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| А мені з котом сподобалася, взагалі рідко зустрічала такі оригінальні сумки.
|
|
| |
Zazhygalka | Повідомлення # 10 |
Полковник
| Дівчата взагалі від подарунків тягнуться, тож навіть звичайні квіти порадують, а від нового айфона або сережок взагалі буде в осаді)))
|
|
| |
Polinka | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Коли мій чоловік подарував мені похід у масаж, моєму щастю не було меж ))
|
|
| |
Kate | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Мені приємно отримувати практичні подарунки, такі, якими я буду користуватися і вони мені будуть приносити радість. Звичайно чоловік повинен дарувати коханій квіти, цукерки, але мені більше подобається, якщо він дає можливість мені самій вибрати, що собі купити, а потім просто оплачує мої покупки. Так я, наприклад, минулого тижня я вибрала собі гарну сукню, на честь нашої річниці весілля з сайту
|
|
| |
Umka25 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Учора зробила собі подарунок, купила в моцартетермальну воду))) Дослідники Institute Esthederm створили Клітинну Воду, ідентичну до воді основної речовини міжклітинного простору нашої шкіри, збагативши її: молекулами АТФ, які забезпечують клітини енергією, карнозином, що захищає клітини від шкідливої дії вільних радикалів, мінеральними солями в оптимальній концентрації))) Розпорошуйте на шкіру перед використанням засобів для догляду за обличчям))))Засіб ідеальний для фіксації макіяжу)) всім раджу) дуже класна річ) і на подарунок якраз
|
|
| |
sergeykitov | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Цитата Паладос ( ) Щоб порадувати її і здивувати. Колись проговорилася дружина, що хоче сушарку і вирішив їй замовити на день народження, була дуже рада і приємно здивована benzoman
|
|
| |
Lilya | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Найкращі подарунки для жінок це прикраси)))) Не промахнешся)
|
|
| |