Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Що подарувати дружині?
Анрес Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Що подарувати дружині на річницю весілля?

Афіна Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Кращого подарунка ніж Мобільний телефон Apple iPhone 7 32GB Silver і придумати складно. Навіть якщо ваша дружина не фанат нововведень і не прагне наздогнати модні тенденції, цей смартфон все одно припаде їй до душі - він дуже зручний.
Як на мене, зараз, напередодні появи айфона в продажу, вибрати подарунок стало набагато легше

Равинський Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
мрія, а не телефон

Ральфі Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
нічого собі подаруночок) любите ви дружину вже точно!

BoryaAndreev Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Та вже я відчув себе неповноцінним)))У фінансовому плані))Подарунок за 25 шматків - це непогано, але не кожен може собі дозволити! У мене все трохи прозаїчніше, добре, що моя дружина радіє всьому, вона в цьому плані не вибаглива, головне ж увага. Я їй іноді сам купую косметику або білизну люблю дарувати. Нещодавно замовив їй улюблену туш Вона завжди користується Лореаль, я підглядав)) Знайшов в інеті, замовив, привезли, подарував, дружина задоволена! Це я їй подарував на 5 місяців подружнього життя, попереду ще 7 до річниці, усю косметику встигну подарувати) А на річницю саму планую купити нам путівки куди-небудь на відпочинок закордон, краще відпочити, ніж IPhone, правда?)

Блэйк Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Буду дарувати дружині на річницю весілля нову зимову гуму і литі диски - машина в неї недавно, диски цілі, але аж надто непоказні, а гума в огидному стані. 
Мені пощастило з дружиною, вона віддає перевагу практичним подарункам - прикраси і косметику я їй і просто так завжди купую.

Eva Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Я б новий смартфон хотіла. І недорогий собі вибрала на мойо.юа. Xiaomi Redmi непоганий і за ціною взагалі просто казка.

Lorelai23 Повідомлення # 8
одеський форум
Підполковник
Цитата Анрес ()
Що подарувати дружині на річницю весілля?
Влаштуй своїй дружині романтичну вечерю, подаруй величезний букет квітів і щось з одягу. Особисто я б була задоволена))

IriSSSka Повідомлення # 9
одеський форум
Лейтенант
Ви дружині часто даруєте квіти??? Якщо часто, то подаруйте вазу, вона зайвою не буде. У мене всього одна і я часто шкодую про це, особливо якщо якісь свята, коли всі приходять із букетами квітів. Ну принаймні я б не відмовилася від такого подарунка. Дуже оригінальні і незвичайні вази я знайшла в магазині сувенірів kaktus.ua. Мені у формі глечика одна з кераміки дуже сподобалася, вже чоловікові натякнула навіть. Ну а ви знаєте смаки своєї дружини, тому зможете вибрати для неї якусь.

Brittany Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Та повно різних варіантів, насправді - починаючи від романтичної вечері, закінчуючи прикрасами з діамантами і подорожжю на край світу)
Для початку задумайтеся, вона у вас любить дрібнички чи подарунки практичніші? Від цього вже можна відштовхуватися. Я, наприклад, страшенно засмутилася б, якби мені подарували вазу (не люблю непотрібні речі) або щось з одягу, або ювелірних прикрас (тут я дуже прискіплива). Мій чоловік на минулий день народження вирішив не париться і подарував бамбукову ковдру). Я була в захваті від подарунка, чесно! Для мене, чим практичніша річ - тим краще.
Можете, до речі, теж подивитись для дружини ковдру з наповнювачем із бамбукового волокна, шовку чи верблюжої вовни - вони дуже добре впливають на здоров'я і сон людини. Гляньте ковдри Billerbeck тут - у них дуже великий вибір розмірів і наповнювачів, точно зможете щось підібрати.
Ортопедична подушка теж може бути непоганим подарунком.
Зрештою, запитайте у подруг вашої дружини - вони напевно щось знають)

Happy Повідомлення # 11
одеський форум
Сержант
Непоганий варіант. До речі, цілком корисний для пари, а не тільки для дружини.

Натуля81 Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
А у мене наближається день народження і річниця в одному флаконі. Я б так хотіла поїздку куди-небудь, але напевно в цьому році не вийде. фінансові труднощі - ремонт робили, а так хочеться))) Всі подарунки - набридають і забуваються, а враження залишаються))))

Bonnita Повідомлення # 13
одеський форум
Рядовий
Побутова техніка найкраще підійде)

Zabavnaya Повідомлення # 14
одеський форум
Лейтенант
Мені здається, найкращим подарунком для неї буде якийсь похід у спа-салон або хоча б просто на масаж. Ясна річ, що це не чоловіча справа - обирати яку процедуру жінці відвідати, але для цього і придумали сертифікати. Наприклад, у Siam Thai Spa можна купити подарунковий сертифікат, а дружина вже сама визначитися з процедурою. До речі, сертифікати там є на різні суми, я подрузі дарувала мінімальний - на тисячу гривень, ну а ви можете взяти дорожчий.

Рікаро Повідомлення # 15
одеський форум
Рядовий
У нас зараз вдома ремонт - він майже завершився, залишилися лише заключні штрихи.
Купив у подарунок дружині електрокамін, про який вона так мріяла.
Завдяки фірмі TopHaus абсолютно не вибився з бюджету - у них ціни, доступні кожному.

• Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук: