Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Шампунь із керамідами
Salamandra Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Запропонували спробувати. Фірма "Сила коня". Хтось каже - що хороший, а хтось... 
Хтось пробував уже?

БілкаСтрілка Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Я пробувала, хотіла випробувати всі описані принади про нього ... але чогось я його не зрозуміла і повернулася на свій рідний, натуральний без сульфатів. Раніше брала німецькі, зараз перейшла на Італію - ланьєр супер енергія. Обожнюю його за те, що там є все все смачне і корисне для волосся, а головне - екстракт плаценти, що діє загалом добре на коріння волосся-зміцнює, так і на довжину волосся. Після нього в мене волосся гладеньке, шовковисте як після салону. А від ті кінські шампуні повна ф....я!

КоролёкК Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Підробку, напевно, взяли, у принципі, не такий він уже й поганий. Але я без керамідів купувала, вже не знаю, навіщо там вони потрібні  cool

Dina87 Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Я й не бачила такої.

Salamandra Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Цитата Salamandra ()
Хтось пробував уже?
Від Кінської сили шампунь, перепрошую )))

Лаки Повідомлення # 6
одеський форум
Лейтенант
Ми з подружкою колись давно купували цей шампунь, у результаті ні мені, ні їй він не підійшов. Волосся стало сухе, погано розчісувалося, блиску немає. Загалом, розрекламована нісенітниця. Я зараз користуюся косметикою для волосся DSD.  Перший раз купувала її, коли була за кордоном, чудово, що тепер і в нас вона продається.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: