Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Де купити жіночий кардиган Tommi Hilfiger?
Трынделкин Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Як то кажуть літо червоне проспівали, озирнутися не встигли, а як хочеться ще теплих літніх днів. Але на жаль треба вже починати купувати теплі речі, дружина шукає де купити жіночий кардиган бренду Tommi Hilfiger. Може хто знає, тоді напишіть.

katuha Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
А чому ваша дружина хоче купити кардиган саме цього бренду? Адже зараз багато інших виробників одягу які теж користуються попитом. Якщо хочете, я можу вам скинути посилання на магазини з одягом.

Трынделкин Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Цитата katuha ()
А чому ваша дружина хоче купити кардиган саме цього бренду? Адже зараз багато інших виробників одягу які теж користуються попитом. Якщо хочете, я можу вам скинути посилання на магазини з одягом.
У неї був светр Tommi Hilfiger, який їй привезла двоюрідна сестра з Америки, його вона проносила років 10 це точно. Тому вона і хоче кардиган саме цього відомого бренду. Спасибі, звичайно, але посилання на магазини інших брендів одягу нам не треба.

Михайло74 Повідомлення # 4
одеський форум
Майор
Цитата Трынделкин ()
Як то кажуть літо червоне проспівали, озирнутися не встигли, а як хочеться ще теплих літніх днів. Але на жаль треба вже починати купувати теплі речі, дружина шукає де купити жіночий кардиган бренду Tommi Hilfiger. Може хто знає, тоді напишіть.
Справа йде до осені, і пора вже купувати теплі речі, в яких буде зручно і комфортно. Особливо це стосується моєї дружини, адже у неї всі светри зносилися. Тому за порадою моєї подруги я купив новий жіночий кардиган Tommi Hilfiger в магазині Розетка. Моїй жінці він дуже сподобався, тим більше таких якісних речей у неї ніколи не було. А я не пошкодував грошей і купив, тим паче за такою хорошою знижкою, чому б не купити. Якщо не вірите, самі подивіться.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: