Звертаюся до тих, хто купує взуття через інтернет. Поділіться досвідом, будь ласка. Як вам вдається правильно підбирати собі взуття? Я ось купувала собі кросівки нещодавно. Вони мені не підійшли за розміром. Точніше, за повнотою не підійшли. У них просто не комфортно тепер. Буду пробувати продавати тепер.
А як ви купували? Я такий товар купую обов'язково післяплатою. Чому не купували післяплатою, щоб мати можливість приміряти це взуття під час отримання посилки?
А як ви купували? Я такий товар купую обов'язково післяплатою.Чому не купували післяплатою, щоб мати можливість приміряти це взуття під час отримання посилки?
А ось не подумала про те, щоб замовити післяплатою. Вирішила, що за розмірною сіткою і так підійдуть. І в тому магазині немає можливості купувати таким способом. І повернення, на жаль, немає у них ((((
А я принципово не купую в магазинах, які відмовляються продавати таку категорію товару, як взуття, післяплатою. Інакше як можна убезпечити потім себе, якщо взуття не підійде? Тим паче, що і повернення у них немає. Ви самі винні, вибачте, що так вийшло. Буквально нещодавно ось вибирав собі взуття, і брат рекомендував купити чоловічі кросівки premiata в магазині Остров, де пропонують купувати взуття післяплатою, в тому числі. Круто, що є такі класні магазини в Україні. Інакше я б не наважився. До речі, покупкою у них залишився задоволений. Гляньте може у них взуття, там багато жіночих кед і кросівок за вигідними цінами.