Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Срібний браслет.
1Віктор Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Шукаю своїй дружині в подарунок шикарний срібний браслет, вона дуже любить срібні прикраси. Її смаки та вподобання щойно добре знаю і напевно тому дуже важко підібрати класний браслет, та й вибір в ювелірних магазинах не дуже великий. Можливо в інтернет-магазинах більший вибір, порадьте такий магазин, оскільки прикраси я ще в таких магазинах не замовляв.

Светик1 Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Можете не сумніватися, в інтернет-магазинах вибір дійсно набагато більший, ніж у будь-якому ювелірному магазині. Я собі замовляла срібний браслет на сайті . У цьому інтернет-магазині просто величезний вибір і ціни не великі, багато оригінальних прикрас. Я дуже задоволена своєю покупкою.

andreyЦирк Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
А моя дружина срібло не любить - їй тільки золото подавай! А ціни на нього зараз - огого які!

sushko Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
Насправді головне не золото чи срібло, а те, як виконано виріб - його акуратність, краса та оригінальність. Є такі цікаві ювелірні прикраси на Злато юа просто дивно як такі можна було придумати і втілити в життя! Я б не відмовилася від такої прикраси, якби чоловік мені її подарував.

1Віктор Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Цитата Светик1 ()
Можете не сумніватися, в інтернет-магазинах вибір дійсно набагато більший, ніж у будь-якому ювелірному магазині. Я собі замовляла срібний браслет на сайті . У цьому інтернет-магазині просто величезний вибір і ціни не великі, багато оригінальних прикрас. Я дуже задоволена своєю покупкою.
Велике Вам спасибі, тут дійсно дуже класний асортимент і ціни не високі. Замовив для дружини чудовий срібний браслет, впевнений що він їй дуже сподобається.

Альса Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Мені дуже подобається срібло, набагато більше золота.
Чоловік на новий рік подарував Шкіряний браслет зі сріблом 474910, 18 розмір, дуже стильний. Купував на Розетці - це наш сімейний інтернет-магазин.

Zazhygalka Повідомлення # 7
одеський форум
Полковник
Ой мені теж дуже подобаються срібні прикраси, є так красиво зроблені)))

Liayla Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
А я тільки срібло теж люблю

priekaterina08 Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Цитата 1Віктор ()
Шукаю своїй дружині в подарунок шикарний срібний браслет, вона дуже любить срібні прикраси. Її смаки та вподобання щойно добре знаю і напевно тому дуже важко підібрати класний браслет, та й вибір в ювелірних магазинах не дуже великий. Можливо в інтернет-магазинах більший вибір, порадьте такий магазин, оскільки прикраси я ще в таких магазинах не замовляв.
Добрий день! Я собі купувала браслети на сайті Столичної Ювелірної Фабрики. Там дуже хороший вибір і ціни. Можливо, такий браслет Вашій дружині сподобається:

DonnaSa Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Срібло і я дуже люблю. І в молоді воно більш популярне. До речі, срібло за переказами, охороняє нас від злих сил і від пристріту.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: