Усім привіт! Ви купуєте дорогий одяг від брендів через онлайн-магазини? Порадьте хороший магазин одягу, будь ласка. Той, кому можна довіряти щодо якості та оригінальності.
Що саме з одягу вас цікавить? Може запитаю у своєї дружини, яка полюбляє шопінг-онлайн і часто купує для себе і мене круті речі за знижками. Напишу потім.
Що саме з одягу вас цікавить? Може запитаю у своєї дружини, яка полюбляє шопінг-онлайн і часто купує для себе і мене круті речі за знижками. Напишу потім.
Дякую за допомогу. Буду вам дуже вдячна за такі рекомендації. Тим більше, якщо вони вже з особистого досвіду покупок )
Здрастуйте. Не знаю, що саме з одягу вас цікавить, ви не вказали. Тому буду просто рекомендувати вам той інтернет-магазин, де сама часто купую за знижками хороший брендовий одяг для себе. Дуже часто навіть дизайнерський одяг. Такий, як наприклад від gucci . А на нього, до речі, часто в магазині хелен-марлен ідуть цікаві цінові пропозиції. Це один із великих мультибрендових інтернет-магазинів класу люкс в Україні, де представлені товари найвідоміших світових брендів.