Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Одяг від відомих брендів
Lorelai23 Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Усім привіт! Ви купуєте дорогий одяг від брендів через онлайн-магазини? Порадьте хороший магазин одягу, будь ласка. Той, кому можна довіряти щодо якості та оригінальності.

MaZeX Повідомлення # 2
одеський форум
Підполковник
Що саме з одягу вас цікавить? Може запитаю у своєї дружини, яка полюбляє шопінг-онлайн і часто купує для себе і мене круті речі за знижками. Напишу потім.

Lorelai23 Повідомлення # 3
одеський форум
Підполковник
Цитата MaZeX ()
Що саме з одягу вас цікавить? Може запитаю у своєї дружини, яка полюбляє шопінг-онлайн і часто купує для себе і мене круті речі за знижками. Напишу потім.
Дякую за допомогу. Буду вам дуже вдячна за такі рекомендації. Тим більше, якщо вони вже з особистого досвіду покупок )

Irinka24 Повідомлення # 4
одеський форум
Підполковник
Здрастуйте. Не знаю, що саме з одягу вас цікавить, ви не вказали. Тому буду просто рекомендувати вам той інтернет-магазин, де сама часто купую за знижками хороший брендовий одяг для себе.
Дуже часто навіть дизайнерський одяг. Такий, як наприклад від gucci . А на нього, до речі, часто в магазині хелен-марлен ідуть цікаві цінові пропозиції.
Це один із великих мультибрендових інтернет-магазинів класу люкс в Україні, де представлені товари найвідоміших світових брендів.

TanyaY Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Можу порекомендувати якісний магазин жіночої білизни jasmine

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: