Як бути після розлучення?
|
|
Versall | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Як ви думаєте, чи варто подавати на аліменти? Образи... злість... але начебто діти спільні і годувати зобов'язані 2 батьків.
|
|
| |
Zazhygalka | Повідомлення # 2 |
Полковник
| Цитата Versall ( ) Як ви думаєте, чи варто подавати на аліменти? Образи... злість... але начебто діти спільні і годувати зобов'язані 2 батьків. Це ж гроші не для когось із подружжя, це дитині. Я думаю, якщо ви вже народили, зобов'язані утримувати. Якщо надумаєте, можете зайти на сайт Prosto Alimenty, там: від процедури подачі заяви, до розміру аліментів і термінів, є відповіді на будь-які запитання.
|
|
| |
sasha8888 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Звісно, подавайте. А негативні коментарі та критика від здатна кожного вибити з колії. Від цього погіршується настрій, падає самооцінка, починається період жорсткого самокопання і самоаналізу - вибачте і відпустіть, щоб жити з легкістю. Можна сходити до психолога, навіть виховання дитини без батька обумовити, ось контакти чудового сервісу з підбору психолога - HoldYou
|
|
| |
Soniya | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Та психолог тут навряд чи чимось допоможе. Склеїти стосунки навряд чи вже вийде, потрібно просто думати про інтереси дітей та їхнє майбутнє. Versall, я так розумію, що вже розлучені й чоловік сам ніяк не бере участі у вихованні дітей і не допомагає вам піднімати їх матеріально, я права? Однозначно потрібно подавати на аліменти, і ваші образи тут абсолютно ні до чого. Якщо не знаєте з чого почати, то ось тут можна отримати юридичну консультацію онлайн. Там є юристи з усієї України, думаю, вони підкажуть, які кроки потрібно робити для того, щоб домогтися аліментів від колишнього чоловіка
|
|
| |
ArtuRR | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Звичайно варто подати на аліменти. Раджу скористатися послугами адвоката.
|
|
| |
Vaengga | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Розумію вас, сама стикалася з подібними ситуаціями. А без юристів ніяк не обійтися, тим паче якщо йдеться про дітей і питання, пов'язані з їхнім утриманням. Можу вам порадити найкращих фахівців у цій справі. У них є великий досвід у вирішенні складних сімейних питань.
|
|
| |
AnaAnna1 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Раджу звертатися до ворожки Галини за сильними приворотами й розкладами на майбутнє. Знаю її кілька років, допомогла моїй родині, матері. Звертайтеся до неї за телефоном: 0932261977. Вона вам підкаже як правильно чинити, кого остерігатися.
|
|
| |
Оксі28 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Раджу досвідчену ворожку дистанційно, відмінно мені зробила розклад, а так само допомогла зробити наше життя кращим, прибравши негаразди 0686828559 пишіть їй рекомендую
|
|
| |
Lola044 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| звісно подавайте на аліменти
|
|
| |
vladaффф | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Развивай свой талант в фотографии вместе с профессионалами! Наш курс поможет тебе освоить навыки фото-искусства и создать неповторимые снимки. Выбери свой стиль и раскрой свою креативность в новом формате! Обращайтесь в Telegram к нашему менеджеру @Mila_mias для уточнения любых вопросов!
|
|
| |