Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Як бути після розлучення?
Versall Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Як ви думаєте, чи варто подавати на аліменти? Образи... злість... але начебто діти спільні і годувати зобов'язані 2 батьків.

Zazhygalka Повідомлення # 2
одеський форум
Полковник
Цитата Versall ()
Як ви думаєте, чи варто подавати на аліменти? Образи... злість... але начебто діти спільні і годувати зобов'язані 2 батьків.
Це ж гроші не для когось із подружжя, це дитині. Я думаю, якщо ви вже народили, зобов'язані утримувати. Якщо надумаєте, можете зайти на сайт Prosto Alimenty, там: від процедури подачі заяви, до розміру аліментів і термінів, є відповіді на будь-які запитання.

sasha8888 Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Звісно, подавайте. А негативні коментарі та критика від здатна кожного вибити з колії. Від цього погіршується настрій, падає самооцінка, починається період жорсткого самокопання і самоаналізу - вибачте і відпустіть, щоб жити з легкістю. Можна сходити до психолога, навіть виховання дитини без батька обумовити, ось контакти чудового сервісу з підбору психолога - HoldYou

Soniya Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
Та психолог тут навряд чи чимось допоможе. Склеїти стосунки навряд чи вже вийде, потрібно просто думати про інтереси дітей та їхнє майбутнє. Versall, я так розумію, що вже розлучені й чоловік сам ніяк не бере участі у вихованні дітей і не допомагає вам піднімати їх матеріально, я права? Однозначно потрібно подавати на аліменти, і ваші образи тут абсолютно ні до чого. Якщо не знаєте з чого почати, то ось тут можна отримати юридичну консультацію онлайн. Там є юристи з усієї України, думаю, вони підкажуть, які кроки потрібно робити для того, щоб домогтися аліментів від колишнього чоловіка

ArtuRR Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Звичайно варто подати на аліменти. Раджу скористатися послугами адвоката.

Vaengga Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Розумію вас, сама стикалася з подібними ситуаціями. А без юристів ніяк не обійтися, тим паче якщо йдеться про дітей і питання, пов'язані з їхнім утриманням. Можу вам порадити найкращих фахівців у цій справі. У них є великий досвід у вирішенні складних сімейних питань.

AnaAnna1 Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Раджу звертатися до ворожки Галини за сильними приворотами й розкладами на майбутнє. Знаю її кілька років, допомогла моїй родині, матері. Звертайтеся до неї за телефоном: 0932261977. Вона вам підкаже як правильно чинити, кого остерігатися.

Оксі28 Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Раджу досвідчену ворожку дистанційно, відмінно мені зробила розклад, а так само допомогла зробити наше життя кращим, прибравши негаразди 0686828559 пишіть їй рекомендую

Lola044 Повідомлення # 9
одеський форум
Сержант
звісно подавайте на аліменти

vladaффф Повідомлення # 10
одеський форум
Лейтенант
Развивай свой талант в фотографии вместе с профессионалами! Наш курс поможет тебе освоить навыки фото-искусства и создать неповторимые снимки. Выбери свой стиль и раскрой свою креативность в новом формате! Обращайтесь в Telegram к нашему менеджеру @Mila_mias для уточнения любых вопросов!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: