Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Ваші хобі та захоплення
Луналікая Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Давайте поговоримо про ваші хобі та захоплення, про заняття, які допомагають вам знімати стрес, заспокоїтися, або просто у вільну хвилину ви щось робите. Можливо, поєднуєте свої захоплення. Я, наприклад, люблю розмальовки Мандалай.

Barbara Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Мені подобається займатися вишивкою. Починала вишивку хрестиком, потім перейшла на бісер, а зараз пробую вишивку стрічками. Свої роботи продаю.

Олівія Повідомлення # 3
одеський форум
Майор
Добре, коли хобі перетворюється на бізнес. А мені подобається шити іграшки, особливо до новорічних свят. Із фетру та фоамінару. Шити декоративних тварин: ведмедиків, котів, зайців та інших звірів.

Царевишна Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
А мені подобається в'язати. В'яжу практично все. На літо майки, сукні, на зиму светри, жилетки. А до Нового року в'яжу символ року. Розлітаються на ура. Подобається в'язати з пряжі nako pure wool plus. Купую її тільки магазині Моя Пряжа Посилання Ці нитки надають фактурність виробу. Удосконалюю свою майстерність включаючи в роботу більш складні візерунки.

Меридіана Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
У мене немає хобі. Ось книжки можу почитати. Але з активним способом життя і то часу немає. Треба буде спробувати аудіокниги. Якщо мені їх подобалося читати, то думаю сподобається і слухати.

Ostira Повідомлення # 6
одеський форум
Сержант
Для мене спорт був завжди і заспокійливим, і хобі. Щоправда, не знаю, чи можна спорт назвати хобі, але для мене особисто це так і є.  Займаюся для себе, собі на втіху, значить це і є хобі.  smile

Kaveliya Повідомлення # 7
одеський форум
Сержант
Особливо нічим не захоплююся, тому навіть похвалитися нічим.  Увесь свій вільний час виділяю для відпочинку, тим паче що цього часу в мене завжди мало. Здебільшого відпочиваю ввечері, коли вже діти сплять. І в цей час нічим не хочеться займатися, окрім як просто полежати в тиші, або ж подивитися серіал. До речі, сьогодні ввечері у мене за планом, якраз перегляд серіалів

oilroset Повідомлення # 8
одеський форум
Сержант
првіветики) я тут новенька) Мене звуть Таня, для друзів ТаТа) Моє хобі це фотографія і реконструювати вбрання 20-х років))

Лодік Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
З дитинства захоплююся поштовими марками, зараз у мене колекція з 12 тисяч екземплярів.

oilroset Повідомлення # 10
одеський форум
Сержант
До речі я теж марки збираю)) не як моно звісно, але продовжую справу батька)

Lola044 Повідомлення # 11
одеський форум
Сержант
я люблю вишивати, фотографія, зйомка і монтаж відео, а також дуже люблю возитися в саду

vladaффф Повідомлення # 12
одеський форум
Лейтенант
Подаруй своїм фото нове життя! Наші курси фотографії допоможуть тобі зробити свої спогади яскравішими та враження незабутніми. Впевнено проходь світло і тіні життя разом з нами! Звертайтесь в Telegram до нашого менеджера @Mila_mias для уточнення будь-яких запитань!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: