Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Як знайти собі чоловіка?
Kaveliya Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Не щастить мені, щось в особистому житті. Не можу знайти собі супутника. Налаштована серйозно, давно пора заміж, а на шляху ніхто не зустрічається. Де ви зазвичай знайомитеся, якщо не секрет, то де познайомилися зі своєю другою половинкою?

Ostira Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Я в 30 вийшла заміж, до чого поспішати. Погуляйте ще, повірте, потім зустрінете свою половинку. Завжди так виходить, коли не чекаєш, то воно й відбувається.  Тому не загострюйте на цьому увагу.

Alilu Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Ви не повірите, але я зі своїм майбутнім чоловіком познайомилася на сайті знайомств. І він у мене ще іноземець. Я цілеспрямовано йшла до того, щоб завести знайомства з іноземцем, і в мене це вийшло. Зареєструвалася на сайті знайомств . І мені через кілька днів написав чоловік із Німеччини. Листувалися півроку, потім він до мене приїхав, і забрав до себе. Одружилися, і живемо вже третій рік.

Lotin Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Я зі своєю дружиною познайомився в офісі. Довго ми з нею просто спілкувалися, як колеги, потім я зважився і запросив її на вечерю. Так усе зав'язалося.

oilroset Повідомлення # 5
одеський форум
Сержант
У мене теж так було, з чоловіком познайомилися на роботі, він з іншого відділу був, у курилці розмовляли і понеслося

Лодік Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Частіше гуляйте в парках.

oilroset Повідомлення # 7
одеський форум
Сержант
ага і зустріти якогось маніяка?)

Lola044 Повідомлення # 8
одеський форум
Сержант
Цитата oilroset ()
ага і зустріти якогось маніяка?)
це точно. Цікаво, з якого періоду гуляти і знайомитися в парках стало звичайним явищем?) Я ще розумію на виставках, у театрах. А в парку що робити після роботи?

vladaффф Повідомлення # 9
одеський форум
Лейтенант
Создай свое лучшее "Я" с нами! Курсы фитнеса и накачки ягодиц помогут тебе сохранить энергию и сделать твое тело настоящим чудом. Раскрой в себе мощную силу и красоту! Обращайтесь в Telegram к нашему менеджеру @Mila_mias для уточнения любых вопросов!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: