Як знайти собі чоловіка?
|
|
Kaveliya | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Не щастить мені, щось в особистому житті. Не можу знайти собі супутника. Налаштована серйозно, давно пора заміж, а на шляху ніхто не зустрічається. Де ви зазвичай знайомитеся, якщо не секрет, то де познайомилися зі своєю другою половинкою?
|
|
| |
Ostira | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я в 30 вийшла заміж, до чого поспішати. Погуляйте ще, повірте, потім зустрінете свою половинку. Завжди так виходить, коли не чекаєш, то воно й відбувається. Тому не загострюйте на цьому увагу.
|
|
| |
Alilu | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Ви не повірите, але я зі своїм майбутнім чоловіком познайомилася на сайті знайомств. І він у мене ще іноземець. Я цілеспрямовано йшла до того, щоб завести знайомства з іноземцем, і в мене це вийшло. Зареєструвалася на сайті знайомств . І мені через кілька днів написав чоловік із Німеччини. Листувалися півроку, потім він до мене приїхав, і забрав до себе. Одружилися, і живемо вже третій рік.
|
|
| |
Lotin | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я зі своєю дружиною познайомився в офісі. Довго ми з нею просто спілкувалися, як колеги, потім я зважився і запросив її на вечерю. Так усе зав'язалося.
|
|
| |
oilroset | Повідомлення # 5 |
Сержант
| У мене теж так було, з чоловіком познайомилися на роботі, він з іншого відділу був, у курилці розмовляли і понеслося
|
|
| |
Лодік | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Частіше гуляйте в парках.
|
|
| |
oilroset | Повідомлення # 7 |
Сержант
| ага і зустріти якогось маніяка?)
|
|
| |
Lola044 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Цитата oilroset ( ) ага і зустріти якогось маніяка?) це точно. Цікаво, з якого періоду гуляти і знайомитися в парках стало звичайним явищем?) Я ще розумію на виставках, у театрах. А в парку що робити після роботи?
|
|
| |
vladaффф | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Создай свое лучшее "Я" с нами! Курсы фитнеса и накачки ягодиц помогут тебе сохранить энергию и сделать твое тело настоящим чудом. Раскрой в себе мощную силу и красоту! Обращайтесь в Telegram к нашему менеджеру @Mila_mias для уточнения любых вопросов!
|
|
| |