Як квасити огірки?
|
|
Iziza | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хто як квасить огірки щоб були смачні та хрусткі? Відкрила свої, а вони з пустотами і м'які. Що роблю не так?
|
|
| |
ludapos | Повідомлення # 2 |
Сержант
| А солі скільки давали? І який сорт огірка у вас був? Часом саме це і є причиною - сорт салатний або для маринування.
|
|
| |
Івца | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| У мене таким займається мама і в неї суперські огірочки завжди. При чому вона просто заливає холодною водою з сіллю бутлі з огірками і носить їх у льох. Щодо кількості солі можу запитати.
|
|
| |
Каришина | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Так, для хрустких огірочків важливий сорт і кількість солі. Тому потрібні перевіреними рецептами користуватися. Я закриваю солоні огірки на зиму. Поки що жодного разу не підвели. Але огірки я сію тільки партенокарпіки -Аякс чудовий, Герман , Артист. є й інші -в магазині вам пораджу, що взяти.
|
|
| |
Lola044 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| перед засолюванням, огірки слід замочити в холодній воді щонайменше на три-чотири години й обрізати кінчики, щоб огірочки краще просолилися.
|
|
| |
vladaффф | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Зроби свій інстаграм стильним та ефектним! Наш курс фотографії допоможе тобі зробити кожну світлину неповторною та гідною захоплення. Почни творити свої фото історії вже зараз! Звертайтесь в Telegram до нашого менеджера @Mila_mias для уточнення будь-яких запитань!
|
|
| |