Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Як квасити огірки?
Iziza Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Хто як квасить огірки щоб були смачні та хрусткі? Відкрила свої, а вони з пустотами і м'які. Що роблю не так?

ludapos Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
А солі скільки давали? І який сорт огірка у вас був? Часом саме це і є причиною - сорт салатний або для маринування.

Івца Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
У мене таким займається мама і в неї суперські огірочки завжди. При чому вона просто заливає холодною водою з сіллю бутлі з огірками і носить їх у льох. Щодо кількості солі можу запитати.

Каришина Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
Так, для хрустких огірочків важливий сорт і кількість солі. Тому потрібні перевіреними рецептами користуватися.  Я закриваю солоні огірки на зиму. Поки що жодного разу не підвели. Але огірки я сію тільки партенокарпіки -Аякс чудовий, Герман , Артист. є й інші -в магазині вам пораджу, що взяти.

Lola044 Повідомлення # 5
одеський форум
Сержант
перед засолюванням, огірки слід замочити в холодній воді щонайменше на три-чотири години й обрізати кінчики, щоб огірочки краще просолилися.

vladaффф Повідомлення # 6
одеський форум
Лейтенант
Зроби свій інстаграм стильним та ефектним! Наш курс фотографії допоможе тобі зробити кожну світлину неповторною та гідною захоплення. Почни творити свої фото історії вже зараз! Звертайтесь в Telegram до нашого менеджера @Mila_mias для уточнення будь-яких запитань!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: