Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Подарунок для чоловіка
Solnechnaya Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Усім привіт! У чоловіка скоро день народження, а я голову ламаю - що йому подарувати. Не хочеться відбуватися якоюсь дурницею, треба щоб подарунок і справді радував. Але що придумати?

Flipper Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
А що він любить, чим захоплюється? Може спортом, комп'ютерами, музикою? Мені здається, що при виборі подарунка потрібно з цього виходити

Rokan Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Так воно, звичайно, але що більше людина чимось захоплена, то складніше догодити з подарунком. Ну от як, наприклад, ви рибалці будете вудку дарувати? Для вас вудка вона вудка і є, а для нього їх мільйон різновидів і як вгадати, про яку він мріє?

Пафооос Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
А я вважаю, що дарувати треба враження. Речі - це все минуще. А ось прогулянка верхи на конях, наприклад, запам'ятається дуже надовго. Ось такими подарунками і потрібно радувати

Irinka24 Повідомлення # 5
одеський форум
Підполковник
Я сама не люблю, коли дарують різні непотрібні подарунки, а по простому дурниці. Для чоловіка потрібно вибрати щось особливе, корисне. Чоловіки тільки вдають, що їм нічого не потрібно, насправді їм дуже приємно отримувати хороші подарунки. Я своєму подарувала шостий айфон.
Радості не було меж. По-перше не очікував, це був сюрприз. По-друге, десь у глибині душі він завжди мріяв про айфон. Хоч і казав: та навіщо, я і звичайним смартфоном буду користуватися. Але це як небо і земля, як жигулі і мерседес.

MaZeX Повідомлення # 6
одеський форум
Підполковник
Я мрію про айфон. Нехай не 11, а шостий, але це річ крута.

gepard33 Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Можливо варто враховувати те чи інше побажання чоловіка щодо подарунка? Адже всі ми люди і маємо мрії та бажання, які хтось має здійснити...

Milanna Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Цитата gepard33 ()
Можливо варто враховувати те чи інше побажання чоловіка щодо подарунка? Адже всі ми люди і маємо мрії та бажання, які хтось має здійснити...
Я вважаю, що такий подарунок буде найоптимальнішим і найбажанішим. У мене є історія з особистого життя з цього приводу і я реально задоволена її результатом.

Річ у тім, що на Новий рік чоловік попросив зробити йому подарунок у вигляді хорошої електробритви. Добре, що особливо не виникло проблем, щоб купити електробритву в Одесі за адекватною ціною і не переплачувати за доставку. Консультанти магазину мені порадили якісну електробритву і чоловік залишився задоволеним таким подарунком. Тож не бійтеся запитувати у чоловіків з приводу подарунків - вони Вам дадуть однозначну відповідь.

Партизан Повідомлення # 9
одеський форум
Сержант
Себе в спідній білизні

elegant Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Моя колега, на подарунок своєму чоловікові, придбала стильне портмоне Black Alligator зі шкіри крокодила. Вважаю, що подарунок вийшов не тільки приємним, але ще й практичним!

Nilias Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Начебто тут не про це)))

Ponar Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
Якщо ліньки думати або просто не знаєте, що дарувати, подаруйте подарунковий сертифікат, чоловік сам собі вибере те, що треба, наприклад, я впевнений, що вудилище ви йому не купите)))

ділок Повідомлення # 13
одеський форум
Сержант
Варіанти супер

Amalgama12 Повідомлення # 14
одеський форум
Рядовий