Подарунок для чоловіка
|
|
Solnechnaya | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Усім привіт! У чоловіка скоро день народження, а я голову ламаю - що йому подарувати. Не хочеться відбуватися якоюсь дурницею, треба щоб подарунок і справді радував. Але що придумати?
|
|
| |
Flipper | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| А що він любить, чим захоплюється? Може спортом, комп'ютерами, музикою? Мені здається, що при виборі подарунка потрібно з цього виходити
|
|
| |
Rokan | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Так воно, звичайно, але що більше людина чимось захоплена, то складніше догодити з подарунком. Ну от як, наприклад, ви рибалці будете вудку дарувати? Для вас вудка вона вудка і є, а для нього їх мільйон різновидів і як вгадати, про яку він мріє?
|
|
| |
Пафооос | Повідомлення # 4 |
Сержант
| А я вважаю, що дарувати треба враження. Речі - це все минуще. А ось прогулянка верхи на конях, наприклад, запам'ятається дуже надовго. Ось такими подарунками і потрібно радувати
|
|
| |
Irinka24 | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Я сама не люблю, коли дарують різні непотрібні подарунки, а по простому дурниці. Для чоловіка потрібно вибрати щось особливе, корисне. Чоловіки тільки вдають, що їм нічого не потрібно, насправді їм дуже приємно отримувати хороші подарунки. Я своєму подарувала шостий айфон. Радості не було меж. По-перше не очікував, це був сюрприз. По-друге, десь у глибині душі він завжди мріяв про айфон. Хоч і казав: та навіщо, я і звичайним смартфоном буду користуватися. Але це як небо і земля, як жигулі і мерседес.
|
|
| |
MaZeX | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Я мрію про айфон. Нехай не 11, а шостий, але це річ крута.
|
|
| |
gepard33 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Можливо варто враховувати те чи інше побажання чоловіка щодо подарунка? Адже всі ми люди і маємо мрії та бажання, які хтось має здійснити...
|
|
| |
Milanna | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Цитата gepard33 ( ) Можливо варто враховувати те чи інше побажання чоловіка щодо подарунка? Адже всі ми люди і маємо мрії та бажання, які хтось має здійснити... Я вважаю, що такий подарунок буде найоптимальнішим і найбажанішим. У мене є історія з особистого життя з цього приводу і я реально задоволена її результатом.
Річ у тім, що на Новий рік чоловік попросив зробити йому подарунок у вигляді хорошої електробритви. Добре, що особливо не виникло проблем, щоб купити електробритву в Одесі за адекватною ціною і не переплачувати за доставку. Консультанти магазину мені порадили якісну електробритву і чоловік залишився задоволеним таким подарунком. Тож не бійтеся запитувати у чоловіків з приводу подарунків - вони Вам дадуть однозначну відповідь.
|
|
| |
Партизан | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Себе в спідній білизні
|
|
| |
elegant | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Моя колега, на подарунок своєму чоловікові, придбала стильне портмоне Black Alligator зі шкіри крокодила. Вважаю, що подарунок вийшов не тільки приємним, але ще й практичним!
|
|
| |
Nilias | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Начебто тут не про це)))
|
|
| |
Ponar | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Якщо ліньки думати або просто не знаєте, що дарувати, подаруйте подарунковий сертифікат, чоловік сам собі вибере те, що треба, наприклад, я впевнений, що вудилище ви йому не купите)))
|
|
| |
ділок | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Варіанти супер
|
|
| |
Amalgama12 | Повідомлення # 14 |