Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Подарунок для чоловіка
DonnaSa Повідомлення # 16
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Ми періодично один одному даруємо нетрадиційні подарунки... Мені чоловік дарував стрибок з парашутом, поїздку в Крим, а один раз подарував жіночу віагру - я спочатку посміялася від душі, але спробувала! Цей день (тобто ніч!) був незабутнім!!! Ну а прикраси і квіти - це дарується і без приводу - так, для уваги!

Свєтік Повідомлення # 17
одеський форум
Рядовий
А я вважаю, що дарувати треба враження. Речі - це все минуще. А ось прогулянка верхи на конях, наприклад, запам'ятається дуже надовго. Ось такими подарунками і потрібно радувати

elena980 Повідомлення # 18
одеський форум
Рядовий
клас

Lola044 Повідомлення # 19
одеський форум
Сержант
гарний подарунок - красива постільна білизна

Іванов_ Повідомлення # 20
одеський форум
Лейтенант
Ту можна глянути

vladaффф Повідомлення # 21
одеський форум
Лейтенант
Набридло стояти на місці? ️‍♀️ Приєднуйся до нашого курсу фітнесу, де ти зможеш реалізувати свій спортивний потенціал та домогтися неймовірних результатів. Почни своє спортивне здоров'я та досягни форми мрії! Звертайтесь в Telegram до нашого менеджера @Mila_mias  для уточнення будь-яких запитань!Добавлено (21.07.2023, 18:17)
---------------------------------------------
Відчуй нову впевненість у собі та своєму тілі! ️‍♀️ Наші курси фітнесу та накачування сідниць - це не лише заняття спортом, а й спосіб змінити своє життя на краще. Будь готова до змін та нових можливостей! Звертайтесь в Telegram до нашого менеджера @Mila_mias  для уточнення будь-яких запитань!

• Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук: