Подарунок для чоловіка
|
|
DonnaSa | Повідомлення # 16 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ми періодично один одному даруємо нетрадиційні подарунки... Мені чоловік дарував стрибок з парашутом, поїздку в Крим, а один раз подарував жіночу віагру - я спочатку посміялася від душі, але спробувала! Цей день (тобто ніч!) був незабутнім!!! Ну а прикраси і квіти - це дарується і без приводу - так, для уваги!
|
|
| |
Свєтік | Повідомлення # 17 |
Рядовий
| А я вважаю, що дарувати треба враження. Речі - це все минуще. А ось прогулянка верхи на конях, наприклад, запам'ятається дуже надовго. Ось такими подарунками і потрібно радувати
|
|
| |
elena980 | Повідомлення # 18 |
Рядовий
| клас
|
|
| |
Lola044 | Повідомлення # 19 |
Сержант
| гарний подарунок - красива постільна білизна
|
|
| |
Іванов_ | Повідомлення # 20 |
Лейтенант
| Ту можна глянути
|
|
| |
vladaффф | Повідомлення # 21 |
Лейтенант
| Набридло стояти на місці? ️♀️ Приєднуйся до нашого курсу фітнесу, де ти зможеш реалізувати свій спортивний потенціал та домогтися неймовірних результатів. Почни своє спортивне здоров'я та досягни форми мрії! Звертайтесь в Telegram до нашого менеджера @Mila_mias для уточнення будь-яких запитань!Добавлено (21.07.2023, 18:17) --------------------------------------------- Відчуй нову впевненість у собі та своєму тілі! ️♀️ Наші курси фітнесу та накачування сідниць - це не лише заняття спортом, а й спосіб змінити своє життя на краще. Будь готова до змін та нових можливостей! Звертайтесь в Telegram до нашого менеджера @Mila_mias для уточнення будь-яких запитань!
|
|
| |