Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Що подарувати на новосілля?
Kaveliya Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Друзі запросили на новосілля.  Знаю, що з порожніми руками не ходять, обов'язково потрібно купити щось на подарунок. Може, підкинете кілька ідей, що краще подарувати....

Lotin Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Мені здається, що навіть якщо ви прийдете без подарунка, то ніхто вас не вижене і нічого не скаже. Не обов'язково щось купувати, тим паче ви не знаєте, що потрібно.

Ostira Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Мене в такій ситуації завжди рятує посуд.  На кухні будь-якій господині це просто необхідно, і чим більше, тим краще. Не дарма кажуть, що багато посуду не буває. Пропоную вам подарувати, щось із посуду, каструлі, сковорідки, або салатники.

Носов Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Я б грошима дарував. Нехай хлопці самі купують те, що вважатимуть за потрібне.  Усе одно ви не купите те, що їм справді необхідно. Навіть якщо ви запитаєте, що дарувати, ніхто не скаже, посоромляться. Тому гроші, це найоптимальніший варіант.

Lola044 Повідомлення # 5
одеський форум
Сержант
гарна постільна білизна на новосілля відмінний подарунок. У цьому магазині відмінний вибір і ціни хороші. Особливо мені сподобалася турецька постільна білизна

Elzza Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
найкраще грошики

vladaффф Повідомлення # 7
одеський форум
Лейтенант
Розвивай свій талант у фотографії разом з професіоналами! Наш курс допоможе тобі освоїти навички фото-мистецтва та створити неповторні знімки. ОБЕРИ свій стиль та розкрий свою креативність в новому форматі! Звертайтесь в Telegram до нашого менеджера @Mila_mias для уточнення будь-яких запитань!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: