Що подарувати на новосілля?
|
|
Kaveliya | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Друзі запросили на новосілля. Знаю, що з порожніми руками не ходять, обов'язково потрібно купити щось на подарунок. Може, підкинете кілька ідей, що краще подарувати....
|
|
| |
Lotin | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Мені здається, що навіть якщо ви прийдете без подарунка, то ніхто вас не вижене і нічого не скаже. Не обов'язково щось купувати, тим паче ви не знаєте, що потрібно.
|
|
| |
Ostira | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Мене в такій ситуації завжди рятує посуд. На кухні будь-якій господині це просто необхідно, і чим більше, тим краще. Не дарма кажуть, що багато посуду не буває. Пропоную вам подарувати, щось із посуду, каструлі, сковорідки, або салатники.
|
|
| |
Носов | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Я б грошима дарував. Нехай хлопці самі купують те, що вважатимуть за потрібне. Усе одно ви не купите те, що їм справді необхідно. Навіть якщо ви запитаєте, що дарувати, ніхто не скаже, посоромляться. Тому гроші, це найоптимальніший варіант.
|
|
| |
Lola044 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| гарна постільна білизна на новосілля відмінний подарунок. У цьому магазині відмінний вибір і ціни хороші. Особливо мені сподобалася турецька постільна білизна
|
|
| |
Elzza | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| найкраще грошики
|
|
| |
vladaффф | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Розвивай свій талант у фотографії разом з професіоналами! Наш курс допоможе тобі освоїти навички фото-мистецтва та створити неповторні знімки. ОБЕРИ свій стиль та розкрий свою креативність в новому форматі! Звертайтесь в Telegram до нашого менеджера @Mila_mias для уточнення будь-яких запитань!
|
|
| |