Мікрохвильовка
|
|
Exiousle | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хто може продати або підказати де купити бу мікрохвильовку?
|
|
| |
Othoose | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я собі ось тут узяв чудову бу мікрохвильовку Panasonic за 1300 грн. Стан у неї практично новий.
|
|
| |
Jimin | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| так, панасонік непогана фірма
|
|
| |
Yula4ka | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Exiousle ( ) Хто може продати або підказати де купити бу мікрохвильовку? Подивіться на сландо, там купа варіантів.
|
|
| |
Bonya | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Перед Новим роком купували з чоловіком мікрохвильову піч ... переглянули масу варіантів. Величезний вибір мікрохвильовок зі зниженими цінами знайшли. У підсумку зупинилися на Saturn ST-MW8158
|
|
| |
vdowencko | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Яка модель конкретно цікавить? У мене є Samsung ME733K, можете про неї в розділі побутової техніки почитати опис. У зв'язку з тим, що переїжджаю, можу продати за півціни, якщо комусь потрібно. Пишіть у приват.
|
|
| |
IriSSSka | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| по-моєму, це вічний апарат на кухні. нашій уже близько восьми років і хоч би що. тільки потрібно не забувати її мити.
|
|
| |
RomanVip | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Добрий день! Продам нову матрицю (плівки були зняті, оскільки матрицю підключали до ноутбука для перевірки, і виявилося, що в мене материнка не робоча). Ціна питання 1450 грн, що дешевше ніж купив на laptop-screencomua. Символічний торг можливий.
|
|
| |
Miranda9 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| У нас теж мікрохвильовка Самсунг із грилем. Щоправда, грилем ми жодного разу не користувалися))
|
|
| |
salza | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Б/в краще не брати, хіба мало, як її використовували, а це така техніка досить небезпечна, якщо несправна. У мене, наприклад, звичайна старенька мікрохвильовка LG 65, працює вже 10 років без нарікань, але зараз є більш просунуті моделі, чому б не взяти нову?
|
|
| |
Lero4ka1223 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| спасибі за пораду
|
|
| |