Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Нова Техніка
vades1 Повідомлення # 1
одеський форум
Майор
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
В Одесі нова техніка продається в багатьох місцях, але де є якісна і хороша і за низькими цінами?!

Мене цікавлять відгуки про супермаркети техніки і магазини, сервісні центри і про товари нової техніки

Posterok Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Доброго дня, шановні пані та панове!

Я хочу розповісти всім про беззаконня, яке коїться в супермаркетах Технополісу в Одесі! Також я хочу розповісти про проблему і попросити допомоги у знаючих людей. Отже попорядку.

У суботу 2,01,2010 мною в супермаркеті "Технополіс", що біля привозу в Одесі (Пантелеймонівська, 88), було придбано клавіатуру, яка виявилася згодом несправною. Не працюють відсотків 30 кнопок.
При чому продавці мене запевняли, що все справно, і на гарантії за чеком (але не перевірили).

3,01,2010 я прийшов у той самий магазин, пред'явив чек і клавіатуру, пояснив проблему, і зажадав замінити мені бракований товар, згідно з чинним законодавством. Продавець, не дивлячись на девайс, заявив мені, що це не гарантійний випадок, оскільки КЛАВІАТУРА РОЗБИРАЛАСЯ!!!

Ні я, ні домашні її не розбирали - звідси висновок - її розбирали самі продавці магазину, і продали завідомо бракований товар. А тепер вішають мені локшину на вуха, типу ти сам її розібрав, зламав і мовляв, твої проблеми.

Направили мене в сервісний центр, який, звісно ж, закритий на свята.

Загалом ситуація така - кидалово посеред білого дня - новорічний настрій зіпсовано!

Підкажіть, будь ласка, які висновки вимагати у сервісного центру? І куди потім із цими висновками приходити?

Не будьте байдужими, якщо будете мовчати, то рано чи пізно це трапиться і з вами!!! Не дозволяйте баригам і спекулянтам порушувати Ваші громадянські права!!!

Я розмовляв по телефону з директором цього магазину. Ним виявився Марар Андрій Анатолійович. Запевнив мене в тому, що клавітатура була залита соком і пообіцяв зустріч, але пізніше, як я приїхав до магазину Технополіс, його брехливий і боягузливий директор Марар Андрій Анатолійович одразу ж зник на своєму авто в невідомому напрямку.

У мене, та й у всіх інших, напевно, назріло наступне запитання: А звідки в цього директора така стовідсоткова впевненість у тому, що клавіатуру залили саме соком, а не чимось іще? Адже досі не було зроблено жодної, навіть самої пересічної експертизи! Отже, директор супермаркету "Технополіс", Марар Андрій Анатолійович, і його підлеглі прекрасно обізнані про якість товару, який вони продають.

Вони то вже точно напевно знають ЧИМ заливали клавіатури.

Магазин відмовляється видати офіційну відмову про повернення товару на папері разом з висновком незалежного експерта, нічим це не мотивуючи!

На обличчя шахрайство, нахабний обман, підтасовування фактів, погрози з боку відповідальних осіб, і небажання йти назустріч своїм покупцям!

Люди, обходьте десятою дорогою цей магазин - буде собі дешевше! Вам продадуть "Гнилий" зіпсований продавцями товар і ви нікому нічого не доведете - я вже спробував - і ось результат!

yarotskiy2012 Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Репутація: -1
В інтернеті маса негативних відгуків про магазин "ТЕХНОПОЛІС"
Таке враження ніби вони спеціалізуються на продажу бракованої або поламаної техніки!
Судіть самі:
Ноутбуки з вірусом
Технополіс
Наша організація придбала ноутбук Fujitsu у фірмі "ТЕХНОПОЛІС" без антивірусної системи. Під час встановлення на ноутбук антивіруса виявилося, що всі файли на ньому заражені. Довелося все чистити і форматувати, а також ставити нову операційну систему. Через кілька місяців у цій же фірмі я купував ноутбук фірми Dell для свого знайомого. І що Ви думаєте? Після встановлення антивіруса на цьому ноутбуці файли також виявилися зараженими. Після цього в мене склалося недобре враження про фірму "ТЕХНОПОЛІС".

valeri Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Пропоную, Вашій увазі, товар за спеціальними цінами!!!

Посудомийка Siemens SN66M095EU
Пральна машина Bosch WAS24443OE
Пральна машина Bosch WLX 20163
Пральна машина Bosch WLX 20463
Пральна машина Whirlpool AWE 9630
Сушильна машина Bosch WTE86305OE
Прально-сушильний автомат Siemens WK14D540EU
Прально-сушильний автомат Bosch WVD24460OE
Холодильник LIEBHERR IKB 3660
Холодильник Liebherr SBSesf 7212
Холодильник Whirlpool WSS 30 IX
Морозилка LIEBHERR IGN 2556
Витяжка Best CK 2000
Подрібнювач Teka TR 50.2

Весь товар має офіційну гарантію!
Кількість обмежена!

vades1 Повідомлення # 5
одеський форум
Майор
Знайшов дешевий інтернет магазин з якісними товарами, гарантією тощо.

Ціни на товари набагато нижчі за середні по місту!

Адреса інтернет магазину top15.ua

Nasar Повідомлення # 6
одеський форум
Підполковник
Брав нещодавно в магазині USB витратні матеріали на принтер, ціни порадували. Вибір великий і комп'ютери і побутова техніка є. Взагалі це інтернет магазин, але знаходиться в Одесі.

Exiousle Повідомлення # 7
одеський форум
Полковник
Непоганий інтернет магазин Техно-Портал, у них склади в Києві та Вінниці, але мені кілька разів без проблем доставляли товар в Одесу.

Fiuman Повідомлення # 8
одеський форум
Сержант
Мені ще останнім часом подобається інтернет магазин Комплект, у них на сайті досить великий вибір товарів, з яких 99% є в наявності, що погодьтеся, не менш важливо.

Exiousle Повідомлення # 9
одеський форум
Полковник
А хтось чув про цей магазин, який торгує фільтрами для води? Хочу купити у них систему очищення дорогу, і хотілося б почути про їхній магазин якусь думку.

birain Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Не чула про цей магазин. Є хороший інтернет магазин Новатек.  Я нещодавно придбала там пароварку. Знаєте, добре готувати вегетаріанську їжу в пароварці - всі овочі та фрукти залишаються смачними і в той же час з великою кількістю вітамінів.

Racer Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Я купив собі кілька тижнів тому Nokia Lumia в Блокнотику. Ціна прийнятна і доставка швидка.

OlgaAvdeeva Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
Я можу поставити плюсик фірмі whitebo. Я у них купувала нещодавно айфон 5с.Ціни на них просіли відмінно, за рахунок виходу нового айфона

Nasar Повідомлення # 13
одеський форум
Підполковник
а в пекарському обладнанні хтось розбирається? потрібно терміново вибрати... таж не знаю, куди звернутися.

Exiousle Повідомлення # 14
одеський форум
Полковник
Пекарське обладнання - це що? Якщо йдеться про вибір хлібопічки, то я свою брав ось тут. На нову в мене грошей не було, а там я зміг вибрати непоганий варіант за своїми фінансами.

Пірами Повідомлення # 15
одеський форум
Рядовий
а які інет магазини порадите що б не кинули?

• Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук: