У зв'язку з розширенням мого пошивного цеху мені потрібно купити парочку нових електромеханічних оверлоків з простим керуванням для трикотажних тканин. Підкажіть у якому магазині можна їх купити.
Вітаю вас із розширенням, продовжуйте в тому ж дусі. Так хочеться вам допомогти, але я не знаю де придбати оверлок. Зате в мене є знайомий, який їх ремонтує. Можу дати його номер телефону.
У зв'язку з розширенням мого пошивного цеху меніпотрібно купити парочку нових електромеханічних оверлоків з простим керуванням для трикотажних тканин. Підкажіть у якому магазині можна їх купити.
Я займаюся шиттям як любитель, не як професіонал, але дуже люблю вироби з тонких трикотажних тканин. А з ними завжди проблема, однієї швейної машинки не вистачає. Подруга порадила звернути увагу на електромеханічні оверлоки в Розетці. У купленому апараті Minerva M3335DS нитки заправляються легко, з режимами розібратися взагалі не проблема, я дуже задоволена. Працює стабільно, нарікань поки ніяких не було.
Вітаю вас із розширенням, продовжуйте в тому ж дусі. Так хочеться вам допомогти, але я не знаю де придбати оверлок. Зате в мене є знайомий, який їх ремонтує. Можу дати його номер телефону.
Дякую за привітання, не очікувала якщо чесно. Номер телефону майстра звісно давайте, адже на жаль без проблем із роботою оверлоків звісно не обходиться. А це уповільнює роботу.