Треба купити за адекватною вартістю нормальної якості тонометр на плече. Щоб працював як на батарейках так і від мережі, а то я часто буваю у від'їздах у відрядженнях. Ось шукаю який і де.
А скажіть, будь ласка, якщо не секрет, скільки вам років, хоча зараз багато людей різного віку страждають від стрибків тиску. Це я знаю, бо працюю терапевтом. Правильно що стежите за тиском.
А скажіть, будь ласка, якщо не секрет, скільки вам років, хоча зараз багато людей різного віку страждають від стрибків тиску. Це я знаю, бо працюю терапевтом. Правильно що стежите за тиском.
Та я ще порівняно молодий, у мене переважно підвищений тиск. Це мені від батьків така болячка дісталася, і нічого з цим не поробиш, міряю тиск, п'ю за потреби таблетки.
Дуже зручним виявився тонометр Вега ВА-330. Вартість його адекватна, по кишені буде всім. Працює цей девайс на батарейках, але може від мережі, що не позначається на роботі, але його можна брати в поїздку і не переставати стежити за тиском. Управління найпростіше, оскільки є лише 1 кнопка. Тиск заміряється з високою точністю і швидкістю. Купити такий тонометр на плече ви можете в магазині Розетка.