Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Новинки телефонів Samsung
Михайло74 Повідомлення # 1
одеський форум
Майор
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Хто цікавиться новинками телефонів або нещодавно купував собі таку техніку. Поділіться інформацією, а саме розкажіть де купували і якої саме марки, а то я ніяк не можу знайти потрібну мені модель.

Трынделкин Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Мені теж цікава ця тема, тим паче що я зовсім не розуміюся на такій техніці. І хотілося б дізнатися про новинки, які зовсім недавно з'явилися або з'являться в продажу найближчим часом.

Михайло74 Повідомлення # 3
одеський форум
Майор
Цитата Трынделкин ()
Мені теж цікава ця тема, тим паче що я зовсім не розуміюся на такій техніці. І хотілося б дізнатися про новинки, які зовсім недавно з'явилися або з'являться в продажу найближчим часом.
Чесно кажучи думав, що це тільки я один такий тугодум відсталий, який мало що розуміє в техніці, а воно виявляється, не я один такий. Всього ж знати не можеш, але нічого люди підкажуть, прорвемося.

Irinka24 Повідомлення # 4
одеський форум
Підполковник
Цитата Михайло74 ()
Хто цікавиться новинками телефонів або нещодавно купував собі таку техніку. Поділіться інформацією, а саме розкажіть де купували і якої саме марки, а то я ніяк не можу знайти потрібну мені модель.
Після того, як я дізналася, що компанія Samsung випустить новий смартфон вже на початку року і подивившись презентацію, мені дуже захотілося новий смартфон. Сама була в шоці, тому що всім завжди говорила, що немає сенсу купувати новий щороку, начинка та ж сама, камера через рік далеко не зробить крок... Але коли побачила мобільний телефон Samsung Galaxy A52 8/256GB в Розетці, моя думка змінилася, самі подивіться і зрозумієте чому.

Omabj Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
цікаво

borisman Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий