Спортивне харчування
|
|
Othoose | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Уже 2 місяці інтенсивно займаюся в спортзалі. Відчуваю, що організм не справляється з навантаженнями. Порадьте, може, мені якісь вітаміни попити, або може, є якісь харчові комплекси для спортсменів?
|
|
| |
Exiousle | Повідомлення # 2 |
Полковник
| Подивіться собі тут протеїни або може бути якийсь вітамінний комплекс. А найкраще для початку порадьтеся з тренером. Він краще вам найкраще підбере добавки, які підходять під ваші навантаження.
|
|
| |
Ветал | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| жирозріджувачі спробуй
|
|
| |
желберт | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Жироспалювач Olimp L-Carnitine 1500 Extreme 120 капсул одне з найкращих поєднань ціна\якість. ефективність - поза підозрою.
|
|
| |
vikki5100 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Думаю, найкраще самостійно готувати протеїнові коктейлі, або жироспалювальні, я ось сама думаю зробити, зараз поки що в пошуках блендера, а так рецептик, на ранок і на ніч випивати коктейль із кефіру, коріандру й кориці меленої. Результат за місяць 3-4 кл піде.
|
|
| |
new_ton | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Цитата vikki5100 ( ) Думаю, найкраще самостійно готувати протеїнові коктейлі, або жироспалювальні, я ось сама думаю зробити, зараз поки що в пошуках блендера, а так рецептик, на ранок і на ніч випивати коктейль із кефіру, коріандру й кориці меленої. Результат за місяць 3-4 кл піде. я якраз купила собі спеціально для коктейлів протеїнових блендер. чудова штука.
|
|
| |
demko12 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Знаєте, до складу спортивного харчування спортсменів входять найрізноманітніші вітамінні комплекси. Дізнатися, які саме потрібні саме Вам
|
|
| |
Daddy | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| А як на мене, то правильно харчуватися можна і без спортивного харчування
|
|
| |
ValeriiG | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| можна і без спортивного харчування, але з ним простіше, та й я от не люблю рибу, а мені потрібен риб'ячий жир споживати, я і беру ось цей, і нічого страшного, що його виробляють фірми, які й спортивне харчування...
|
|
| |