sten-li | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Доброго часу доби! Пропоную Вам можливість заробити гроші в Інтернеті. Все геніальне просто. Прочитайте до кінця описаний нижче текст, і, можливо, Ви зміните своє життя на краще! Коли я дізнався про такий спосіб заробітку, то не повірив у те, що це може спрацювати. Точніше, ймовірність була, але в той момент мені якось ліньки було займатися цим, і я забув на деякий час про статтю, яку прочитав. Минув час, із роботою якось не ладилося, опинився я вдома, часу багато з'явилося і згадав про статтю, яку прочитав кілька місяців тому. Вирішив зайнятися. Втрачати особливо не було чого втрачати. Ризик смішний. А ймовірний прибуток значно вищий за нього. Щонайменше відбити вкладені копійки напевно б вдалося навіть за дуже поганого збігу обставин, а можливо, і більш-менш пристойно заробити, до того ж до того ж у домашніх умовах, зі зручностями, не перед ким не звітуючи і знаючи, що результат багато в чому залежить від мене, і плоди витраченого часу і зусиль буду пожинатиму я, а не якийсь дядечко, який дозволив мені пахати на нього день і ніч. Отже, я спробував. Тепер докладніше, про що це я і як воно працює. Робота в інтернеті за допомогою WebMoney. Усі дії, як що робити, я описав нижче, тому у Вас не виникне проблем. Простий заробіток в інтернеті. Прибуток залежить від Вас. Для досягнення результату потрібно добре попрацювати близько 2 тижнів по 3 години на день. Ви можете заробляти залежно від ваших зусиль. Я пропоную Вам можливість, до якої і сам спочатку ставився скептично. Але на відміну від багатьох подібних пропозицій - ЦЕ ДІЙСНО ПРАЦЮЄ. Розумію, з якою недовірою Ви це читаєте - але прошу, дочитайте статтю до кінця, вона того варта. Суть справи така: потрібно надіслати по 3 гривні на 7 Internet-гаманців системи "WebMoney", які перераховані нижче. Потім викреслити перший гаманець зі списку, тим самим, змістивши список на один рядок вгору. У результаті чого сьомий рядок звільняється, куди Ви вписуєте номер свого Internet-гаманця. Потім Ви закидаєте це повідомлення, але вже з ВАШИМИ ДАННИМИ на шостому рядку, на 100 різних форумів - ЖОДНИХ ПРИМАНОК! Ви особливо нічого не втрачаєте - крім 21 гривні, гроші невеликі, АЛЕ У ВАС З'являється ШАНС ЗАРАБОТАТИ. І цей шанс вартий цієї НЕВЕЛИКОЇ СУМИ, яку багато хто, звичайно ж, може собі дозволити. Це варто спробувати. Ось як було в мене: я зареєструвався в WebMoney KeeperMini https://start.webmoney.ru і створив собі Інтернет-гаманець, перерахував усім учасникам акції по 3 гривні і почав розсилати ці оголошення по різних форумах і дошках оголошень. Протягом 4-х днів я зареєструвався на більш ніж 60 бізнес-форумах і безкоштовних дошках оголошень. оголошень. Минув тиждень, заглянув у свій Інтернет гаманець, і вгадайте ЩО?! Надійшло всього лише 12 гривень! Пиши пропало, подумав я, потрапив у черговий розвод, бажаючи заробити за пару тижнів тисячі доларів, наївний. Ну і кинув це заняття, так і не дославши своє оголошення до 100 форумів. Ще через тиждень (заради цікавості) заглянув у свій Internet-гаманець. Дивлюся, вже побільше - 90 гривень. Так, думаю, справа не варта, дрібниця. Ще через 2 тижні я все-таки знову відкрив свій Інтернет-гаманець, а в ньому вже близько 1000 гривень. Звідки? Незрозуміла картина, але все одно за 1 місяць 1000 гривень. Це дуже мало, як пишуть попередні учасники - вони за 1 місяць заробили 8000 гривень. І раптом, після 1 місяця почалося найцікавіше: на мій гаманець почали приходити гроші ЩОДЕННО, ще через 2 тижні на моєму рахунку вже було понад 8000 гривень. Після цього я відправив свої оголошення ще більш ніж на 150 форумів. РЕЗУЛЬТАТ БУВ ПРИГОЛОМШЛИВИЙ! Після всього 2,5 місяців я заробив приблизно 25000 гривень. І гроші йдуть щодня. Кожні кілька хвилин на мій рахунок у середньому надходить мін. по 9 гривень. І це все тільки за ціну в 21 гривню!!! Я був у дуже поганому економічному становищі й довго не міг знайти собі відповідну роботу до того, як натрапив на цю статтю. Я не повірив, що це працює, поки не почав отримувати перекази з усієї країни! Моя робота тепер - це щодня по 2-3 години в Інтернеті і ВСЕ! Тепер, я розповім Вам, як це працює, і, найголовніше, ЧОМУ?! Я Вам обіцяю, що якщо ви будете, В ТОЧНОСТІ, дотримуватися всіх нижче перерахованих інструкції, то ви почнете отримувати НАБАГАТО БІЛЬШЕ ГРОШЕЙ, ніж Ви думали. ВАШ ВКЛАД СОСТАВИВ УСЬОГО 21 гривню! Дотримуйтесь інструкцій в ТОЧНОСТІ і ви залишитеся задоволені!
ОСЬ ТІ САМІ 3 КРОКИ ДО УСПІХУ:
1 КРОК. Зареєструйтеся в системі "WebMoney Keeper Mini", яка знаходиться за адресою: https://start.webmoney.гцДалее створіть собі Інтернет-гаманець WMU-UAH (тобто валюта гривня) і покладіть на свій рахунок 22 гривні, (21 гривню для переказу по 3 гривні на 7 запропонованих інтернет-гаманців і кілька копійок - це комісія, за кожен переказ система знімає 0,8%. Як це можна зробити? Усі способи описані за адресою: http://www.webmoney.ru/rus/addfunds/.Лично я поповнив рахунок у найближчому пункті поповнення. Вибирайте той, який найбільш зручний для вас (придивіться в супермаркетах, де стоять термінали для поповнення мобільних, побачите "i-box'', там є функція "електронні гроші", зайдіть туди і знайдіть WebMoney, введіть номер свого гаманця і справу зроблено).
2 КРОК. Тепер потрібно перевести по 3 гривні на кожен з нижчеперелічених гаманців. Для цього необхідно увійти у свій Гаманець і вибрати функцію "передати WM" - потрібно вказати номер гаманця, на який буде здійснено переказ, суму - 3.00, потім у полі "примітка" ОБОВ'ЯЗКОВО потрібно написати "прошу внести мене в список WebMoney" (тоді мережеві модератори ідентифікують Вас у системі, і Ви зможете переводити в готівку дохід через банк із виведенням на картку VISA або MasterCard), потім натиснути на кнопку: OK. У новому вікні Вас попросять підтвердити переказ грошей КОДОМ, натисніть кнопку "відправити" і Вам одразу прийде СМС-повідомлення з необхідним кодом, яке Ви введете у вікно, позначене червоною крапкою. Натисніть ОК. Повторіть так із кожним із 7-и гаманців, наведених нижче. Отже, надішліть по 3 гривні на кожен із таких гаманців гаманців
1. U334559255793 2. U384220679839 3. U664818957351 4. U315911881386 5. U521629912626 6. U996088329324 7. U247197610239 Після того, як Ви виконали КРОК 2, скопіюйте до себе на комп'ютер весь цей текст від початку і до кінця. У скопійованій статті видаліть зі списку гаманців ПЕРШИЙ (ВЕРХНІЙ) гаманець і перемістіть 2-ий гаманець на місце 1-го, який Ви стерли, 3-й - на місце 2-го, 4-ий - на місце 3-го, 5-ий - на місце 4-го, 6-ий - на місце 5-го, 7-ий - на місце 6-го! А в 7-ий номер, який звільнився, впишіть НОМЕР вашого гаманця!
3 КРОК. Розмістіть цю статтю (або оголошення з посиланням на сайт зі статтею, який ви без зусиль можете зробити на одному з безкоштовних сайтів, наприклад: http:// ru.wix.com Це зовсім не складно, мій сайт створено якраз саме на цьому ресурсі. Статтю і посилання на Ваш сайт розміщуйте на сайтах про роботу, але не менше ніж на 50-100 форумах і новинних стрічках (NewsGroups).Запам'ятайте - чим більше Ви розмістите, тим вищим буде Ваш дохід. Розміщення цієї статті на 200 форумах, навіть на найменш відвідуваних, ГАРАНТУЄ Вам дохід 25000 гривень - ЦЕ МІНІМУМ! Протягом 2,5 місяців. Більше розміщень - більший дохід (при цьому у ГЕОМЕТРИЧНІЙ ПРОГРЕСІЇ). Отже, коли Ви досягнете ПЕРШОЇ позиції у списку, Ви матимете тисячі гривень. Це коштує всього 21 гривню - невелика сума в наш час і головне - ЦЕ ПРАЦЮЄ! Для цього необхідно скористатися розсилкою, розміщенням оголошень на спеціалізованих сайтах про пошуки роботи, форумах, дошках оголошень. А тепер я Вам поясню, чому Ви в жодному разі нічого не втрачаєте, а ТІЛЬКИ ВИГРАЄТЕ!!! Скажімо, зі 100 розміщень я отримаю тільки 5 відповідей (дуже низька цифра). Отже, я зароблю 15 гривень, перебуваючи на 7 позиції в списку. Тепер ці 5 людей роблять знову ж таки 100 розміщень з моїм гаманцем на 7 позиції, і тільки 5 людей відповідають тим першим 5 - це вже 75 гривень. Далі ці 25 людей роблять по 100 розміщень з моїм гаманцем на 5 сходинці і тільки 5 відповідають - мій дохід 375 гривень. Тепер ці 125 людей, розмістивши і отримавши тільки по 5 відповідей, дають мені 1 875 гривень. (я на 4 позиції). Далі в геометричній прогресії - ці 625 людей роблять мінімум по 100 розміщень зі мною на 3 рядку і тільки 5 людей відповідають кожному - це 9375 гривень. Найцікавіше цікаве це те, що ці 3 125 людей зроблять ще по 100 розміщень, ну а якщо їм дадуть відповідь тільки 5 людей, то я вже отримую 46 875 гривень. (я на 2 позиції). 1-ю рядок порахуйте самі - я думаю вам буде приємно! (Ми рахували по мінімуму). Чим більше зробите реклами, тим більший дохід.
1. відкриваємо пошукові системи: http//rambler.ru,http//yandex.ru,http//google.com,http//aport.ru,http//yahoo.com.
2.Пишемо в рядку пошуку фразу "форум віддалена робота" або "форум надомна робота", або "форум робота на дому", або "форум робота на дому", або "форум почати нову тему робота" і т. д. і т. п. (без лапок). Пошуковик знайде тисячі сторінок, посилання на які одразу приводять на МІЛЬЙОНИ нових тем форумів. І ще не лякайтеся, якщо раптом на тому сайті, куди Ви захотіли помістити своє оголошення, вже є не одне схоже. Це зайвий раз підтверджує те, що цей бізнес справді працює! Дуже дієвими є сайти про роботу: www.job.ua, www.rabota.ua тощо, сайти (розділи про вакансії).
3. Розберемося з Job.ua (найвідвідуваніший сайт) - потрібно ввести дані. У полі "посада" -наприклад: "співробітник для віддаленої роботи вдома"; або "незалежний менеджер" тощо. - У полі "вік" - вкажіть "з 18 до 80". "Освіта та Досвід роботи" - пропустіть (хоча в освіті раджу поставити "середню"). - "Заробітна плата" - "від $ 1000". - "Стать" - не має значення. - "Графік роботи" - "вільний" - "вільний" - "Зайнятість" - "будь-яка". - "Місто" - Ось поле "місто" НАЙВАЖЛИВІШЕ. Ви повинні вибрати усі міста одне за одним, почати з літери А, закінчити літерою Я. Ви повинні опублікувати (можна навіть однакові) оголошення для кожного міста. Найкраще найкраще, якщо Ви це зробите в один день (зізнаюся, я сидів 7 годин, поки не розмістив оголошення на одному тільки сайті, по всій Україні, але наступного разу, оскільки ви вже будете зареєстровані на цьому сайті, Ви, перед закінченням терміну дії Вашого оголошення, туди ввійдете і просто відредагуєте дату, все інше змінювати не треба, і це займе значно менше часу, ніж у перший раз), тоді наступного дня і протягом днів 5-6 Вам взагалі не доведеться розміщувати оголошення. Навіщо це робиться. Це вже перевірено, коли людина шукає роботу і заходить на цей сайт, вона обирає посилання "пошук вакансій". Там можна обрати критерії пошуку. Зазвичай заповнюється поле "місто". А якщо Ви опублікуєте тільки, наприклад, для "Києва", "Донецька" і "Луганська", то людина, скажімо, з міста Миколаєва ніколи не побачить Ваше оголошення. Оголошення потрібно розмістити для КОЖНОГО МІСТА Окремо (це легко для сайту Job.ua, потрібно поміняти тільки місто, все інше повторно вводити не потрібно). займе 1 - 2 години. Результат Ви побачите вже вранці. - "Текст оголошення" - (не більше 2000символів) 2000 символів досить багато. Контактна інформація" - "Ім'я" - Вводь своє ім'я або псевдонім - "Телефон" - телефон потрібно вказувати обов'язково. Я зазвичай ставлю "(000) 000-00-00". - "E-mail". Розміщення вакансії" - "Розміщення вакансії Розділ "Інші сфери діяльності" та "Інформаційні технології та Інтернет" - "Термін зберігання" - на всі "30 днів", АЛЕ Якщо Ви ДІЙСНО хочете того доходу, який був описаний вище, Вам потрібно в графі "Термін зберігання" ставити 3 (або 1) дні і раз на 3 (або 1) дні розміщувати оголошення на всі міста! Тоді у Вас буде багато клієнтів, яким Ви будете надсилати цей файл! Подібним чином можна заповнювати поля і на інших подібних сайтах. Перші тиждень, а може й півтора тижні, у Вас не буде ніякого доходу, тому що Ваші клієнти читатимуть цей файл, створюватимуть інтернет-гаманець і кластимуть туди гроші. На все це їм потрібно трохи часу. Але потім, ЯК СНІГ НА ГОЛОВУ, Ви відчуєте якийсь такий "затяжний" результат! Це НЕОчікувано і приємно! Заповнюємо далі "Ви згодні на публікацію вашого оголошення у виданнях з працевлаштування?" - "ТАК" "Пароль" - придумайте пароль. Якщо люди шукають у мережі роботу, вони завжди заходять на Job.ua. або подібні сайти Rabota.ua і т.п. Після розміщення оголошень перевіряйте - чи вдалося їх розмістити, заходьте на сайт і вибирайте той розділ, де ви розміщували оголошення. Якщо помістити оголошення не вдалося, то повторіть операцію. Перевірку достатньо зробити один раз, щоб Ви навчилися розміщувати оголошення. Просто в перший раз Ви можете щось упустити. Але, як правило, проблем з розміщенням оголошень ні у кого немає. Бажаю, щоб у Вас все вийшло як потрібно, удача зовсім поруч!
P.S. Деякі почали писати, що вже пробували себе в цьому виді заробітку, і надходжень було мало. ЦЕ НЕ ТАК!!! Це найдієвіша і найнадійніша на сьогоднішній день система. Учасник нічого не заробляє тільки у двох випадках: 1. Якщо він не відправив суми на 7 зазначених гаманців; 2. Якщо не розіслав цю статтю по форумах, дошках оголошень,... УВАГА! Людина бере участь у системі тільки в тому разі, якщо її внесено до список "WebMoney". Для цього необхідно зробити перерахування не менше 3 грн. на 7 гаманців. Обдурити систему реєстрації списку "WebMoney" гаманців украй складно, та й невигідно. Система "WebMoney" зацікавлена в розвитку і процвітанні цього виду бізнесу, тому що має 0.8% з кожного грошового переказу - дуже хороший прибуток від переказів кількох сотень тисяч - мільйонів учасників, Ви відповідно - теж. теж. Тому організатори системи контролюють усі процеси цього проекту. Інтернет зростає і щодня з'являються все нові й нові користувачі. Тисячі людей з усього світу приєднуються до Інтернету і читають ці оголошення щодня. Вибір залишається за Вами, саме Вам вирішувати, чи хочете Ви змінити своє життя в кращий бік чи продовжувати тупцювати на одному місці. Так давайте разом покращимо своє матеріальне становище!!!
ВСЕ У ВАШИХ РУКАХ!!! ЗАДУМАЙТЕСЯ ПРО СВОЇ МОЖЛИВОСТІ!!!
УДАЧІ ВАМ!!!ПОСИЛАННЯ:
ukrjob.net alljob.com.ua rabota.ua rabota2000.com.ua 101.kiev.ua job.bigmir.net rabotodatel.com.ua rabotaplus.com.ua jobportal.com.ua job.oboz.ua jobmarket.com.ua rabota.ria.ua work.com.ua rabota.optima.ua job.kiev.ua srochno.ua jobs.ua trud.gov.ua www.jobportal.com.ua www.vakansii.ua estrabota.com.ua www.novarobota.ua job4it.net job.i.ua www.robotazp.com.ua www.101.ua rabota-i-trud.com.ua job.gala.net wids.com.ua hotjobs.com.ua adry.itop.net jae.org.ua www.101.com.ua www.bankpersonal.dp.ua www.bankpersonal.kiev.ua www.bazar.ua/notice www.best-job.kiev.ua www.bestjobs.com.ua www.career.in.ua www.careerday.kiev.ua www.ckrabota.org.ua www.dancor.sumy.ua www.dino.kiev.ua www.dion-inform.com www.e-recruiter.com.ua www.headhunter.com.ua www.hrliga.com www.infodoska.com www.infomarket.mk.ua www.injob.com.ua www.Injob.kharkov.ua www.in-job.net www.iplus.in.ua www.itjob.kiev.ua www.it-jobs.com.ua www.it-stars.com.ua www.job.bigmir.net www.job.biz.ua www.job.board.ua www.job.crimean.ru www.job.dn.ua www.job.erynok.com www.job.gala.net www.job.join.com.ua www.job.kharkiv.com.ua www.job.kharkov.com www.job.kiev.ua www.job.ks.ua www.job.lviv.ua/vacancy www.job.morion.ua www.job.oboz.ua www.job.osp-ua.info www.job.ozone.com.ua www.job.pl.ua www.job.proext.com www.job.rv.ua www.job.uadaily.net www.job.uaportal.com www.job.ukr.net www.job.ws/ukraina www.job.xp.com.ua www.job.zadonbass.org www.job2.kiev.ua www.job2.odessa.ua www.job4u.com.ua www.jobaza.com.ua www.jobcast.com.ua www.job-center.com.ua www.jobexcellent.net www.jobindnepr.com www.jobindonetsk.com www.jobinkharkov.com www.jobinkiev.com www.jobinodessa.com www.joblog.com.ua www.jobmaster.com.ua www.job-online.com.ua www.jobportal.com.ua www.jobpost.com.ua www.jobs.com.ua www.jobs.net.ua www.jobs.ua www.jobs.vitava.com.ua www.jobs4jobs.com.ru www.jobsearch.com.ua www.jobselector.com www.jobster.org.ua www.jobtoday.com.ua www.job-ua.com.ua www.kiev.netbee.ua www.kiev.rabota.ua www.kiev2000.com www.kievjob.net www.koshelek.com.ua www.ladyjob.com.ua www.lviv7.com www.misto.zp.ua www.moyarabota.com.ua www.newjob.dp.ua www.novarobota.ua www.officereklama.kiev.ua www.ogo.ua/board/add www.ool.ua www.personal.com.ua www.posada.com.ua www.proresume.info www.pro-robotu.com.ua www.prorobotu.net.ua www.rabota.alkar.net www.rabota.com.ua www.rabota.crimea.ua www.rabota.dancor.sumy.ua www.rabota.inkiev.net www.rabota.kh.ua www.rabota.kharkov.ua www.rabota.meta.ua www.rabota.optima.ua www.rabota.ria.ua www.Rabota.Slando.com.ua www.rabota.ua www.rabotadnepr.dp.ua www.RabotaForum.org.ua www.rabotalidera.siteedit.ru www.rabotaplus.com.ua www.rabota-ua.com.ua www.rabotodatel.com.ua www.rabota-vsem.com.ua www.hrm.kiev.ua www.rabotu.com.ua www.raboty.net www.rabota.mail.ru www.realjob.ws www.rec.lviv.ua www.rekrut.zp.ua www.rezume.com.ua www.robotazp.com.ua www.rost.lookmy.info www.silver.kiev.ua www.staff-ua.com www.superjob.ua www.timework.kiev.ua www.tok.com.ua www.topwork.com.ua www.trud.dp.ua www.trud.gov.ua www.trud.net www.trud.ua www.uajobs.com.ua www.ukrboard.com.ua www.ukrdoski.com www.ukrjob.com www.ukrjob.net www.vakansia.kiev.ua www.vakansii.com.ua www.vakansii.online.ua www.vasharabota.com.ua www.vsenarabotu.com.ua www.work.a.ua www.work.biz.ua www.work.com.ua www.zprabota.org.ua www.jobik.net Додано (27.04.2014, 15:23) --------------------------------------------- Пропоную Вам можливість заробити гроші в Інтернеті. подробиці дивіться тут...
|
|
| |