Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЗАРАБОТАТИ легко. ЗАРАБОТАЙ у нас | ІНТЕРНЕТ МАГАЗИН INSHOP
inshopod Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
ІНТЕРНЕТ МАГАЗИН INSHOP - це інтернет магазин, в якому ви зможете робити покупки, економлячи на цьому гроші, і зможете ще заробити, залучаючи нових покупців.

ЗАРАБОТАТИ легко. ЗАРАБОТАЙ у нас | ІНТЕРНЕТ МАГАЗИН INSHOP

ЗАРАБОТАЙ у нас. ЗАРАБОТАТИ легко. - Не вірите? Перед тим як переконати вас у тому, що у нас заробити не важко, дайте відповідь самі собі на кілька запитань:
1. хотіли б ви мати свій бізнес?
2. хотіли б ви заробляти більше і легше і при цьому витрачати менше часу і сил?
3. У вас є мрія, на здійснення якої потрібні гроші, яких у вас зараз немає?

Якщо відповіді на запитання позитивні, тобто "ТАК", то продовжуємо далі, інакше можете далі не читати!!!

Гадаю, ні для кого не буде секретом, що з кожним роком все більше і більше людей роблять покупки в інтернет магазинах. Для цього вам не потрібно виходити з дому і бігати по магазинах у пошуках потрібної речі, достатньо вийти в інтернет і перед вами будуть тисячі інтернет магазинів. Ви можете легко порівнювати та обирати пропоновані ними товари. До того ж ціни на товари в інтернет-магазинах зазвичай дешевші, ніж у реальних магазинах, тому що витрати на інтернет-торгівлю в рази менші (не треба платити орендну плату, зарплату продавцям і т.д.).

З кожним роком інтернет магазини та інтернет торгівля користуються все більшим інтересом і більшою популярністю. Ви купуєте товар витрачаючи на покупку менше грошей, менше часу, не платите за доставку, тобто ви більше отримуєте задоволення від покупки того чи іншого товару. А в інтернет магазині INSHOP ви не тільки купуєте товар зі знижкою, але ще можете створити свій бізнес, який буде приносити вам постійний дохід.

За допомогою інтернет-магазину INSHOP ви можете, не кидаючи свою основну роботу, додатково заробляти, витрачаючи при цьому не більше однієї години на день, і інтенсивно попрацювавши на початку шляху, зможете забути про свою стару роботу і перейти на більш цікавий, добре оплачуваний спосіб заробітку.

за більш детальною інформацією звертайтеся на сайт ІНТЕРНЕТ МАГАЗИНУ INSHOP
 
Odessit Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Повідомлень: 47
Репутація: 0
Статус: Offline
Новий лохотрон... Правильніше написати так: "Люди шукайте нам клієнтів і отримуйте по кілька відсотків". Ось так слабкі й нові організації намагаються без грошей, чужими руками зробити собі рекламу 

Прошу адміна перенести тему у відповідний розділ на сайті!
 
vades1 Повідомлення # 3
одеський форум
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 95
Репутація: 0
Статус: Offline
Дякую за сигнал Тему перенесено... Спам посилання прибрав :)

Щодо такої роботи теж упевнений, що цей інтернет магазин не має грошей на рекламу і шукає фрілансерів для пошуку клієнтів, для збільшення збуту... Хоча я впевнений, що ніхто на таку пропозицію не поведеться... Хто буде працювати на перспективу, якщо люди хочуть хоч якоїсь стабільності?!
 
Tarakash Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 32
Репутація: 0
Статус: Offline
чо, прямо так от легко?
а якщо перевірити вас через поліграф від КП "Детектор брехні" http://by.detektor-lji.com/mogiljov - що потім скажете? вони ж 99 брехунів зі 100 виявляють. мені вони дуже допомогли, коли їздив у Могильов налагоджувати бізнес-зв'язки...
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: