vades1 | Повідомлення # 1 |
Майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Жванецький - це наше все !
Афоризми Жванецького
"Гумор - це рідкісний стан талановитої людини і талановитого часу, коли ти веселий і розумний одночасно. І ти весело відкриваєш похмурі закони, за якими ходять люди"
1. Людина набагато розумніша, ніж їй це треба для щастя. 2. Нікому не поставити нас на коліна! Ми лежали, і будемо лежати! 3. Думаю, не помилюся, якщо промовчу. 4. Любити горілку, халяву, революції і бути мудаком - цього ще не достатньо, щоб називатися росіянином. 5. Прошу послати мене на курси підвищення зарплати. 6. Мета визначає калібр. 7. Першим вітається той, у кого слабші нерви. 8. Щоб зберегти мир у сім'ї, необхідні терпіння, любов, розуміння і принаймні два телевізори. ("Правило двох телевізорів") 9. Скупий платить двічі, тупий платить тричі. Лох платить усе життя. 10. Жінки звертають увагу не на красивих чоловіків, а на чоловіків із красивими жінками. 11. Казки - це страшні історії, які дбайливо готують дітей до читання газет і перегляду теленовин. 12. У якій ще країні спирт зберігається в броньованих сейфах, а "ядерна кнопка" - у пластмасовій валізці. 13. Мудрість не завжди приходить із віком. Буває, що вік приходить один. 14. При проносі важливо, яка швидкість у тебе, а не у твого провайдера. 15. Життя, звичайно, не вдалося, а в іншому все нормально. 16. Вибачте, що я говорю, коли ви перебиваєте. 17. Якщо тобі важко гризти граніт науки - спробуй посмоктати. 18. Врахуй, знання статевим шляхом не передаються. 19. Подарунки на 23-е лютого, це інвестиції в подарунки на 8-е березня. 20. Якщо скласти темне минуле зі світлим майбутнім, вийде сіре сьогодення. 21. Оптимізм - це коли не миєш посуд увечері, сподіваючись, що вранці на це буде більше бажання. 22. Росія - безжурна країна, будь-який прогноз для неї в підсумку виявляється оптимістичним. 23. Одна з бід нової Росії, що поняття розум, честь і совість стали взаємовиключними. 24. Чим менше жінка збирається на себе одягнути, тим більше часу їй для цього буде потрібно. 25. Якщо ти сперечаєшся з ідіотом, ймовірно те саме робить і він. 26. Дурні одружуються, а розумні виходять заміж. 27. Порядну людину можна легко впізнати за тим, як незграбно вона робить підлості. 28. Щоразу, коли я згадую про те, що Господь справедливий, я тремчу за свою країну. 29. Людина, яка визнає свою помилку, коли вона не права, - мудрець. 30. Людина, яка визнає свою помилку, коли вона має рацію, - одружена. 31. "Імідж - ніщо, жага - все!" - виправдовувався Братик Іванушка, нервово цокаючи копитцем. 32. Ми повільно запрягаємо, швидко їздимо, і сильно гальмуємо. 33. А по-моєму, щирість - просто брак самовладання. 34. Найвірніший спосіб змусити дружину слухати вас уважно - розмовляти уві сні. 35. Скромність прикрашає людину, нескромність - жінку. 36. Якщо ви допоможете другу в біді, він неодмінно згадає про вас, коли знову потрапить у біду. 37. Колись я був молодий і красивий, тепер - тільки красивий. 38. Ми не ліві й не праві, бо ми валянки 39. Який же росіянин не любить швидкої їзди - безглуздої і нещадної! 40. Немає такої чистої і світлої думки, яку б російська людина не змогла б висловити в брудній матірній формі. 41. Ще ніхто так, як росіяни, не глушив рибу! (у Тихому океані - та космічною станцією!) 42. Добре не просто там, де нас немає, а де нас ніколи й не було! 43. Якщо в тебе чудова дружина, офігенна коханка, крута тачка, немає проблем із владою та податковими службами, а коли ти виходиш на вулицю, завжди світить сонце і перехожі тобі посміхаються, - скажи НІ наркотикам. 44. Демократія з елементами диктатури - все одно що запор з елементами проносу. 45. Якщо вам довго не дзвонять родичі або друзі, значить у них усе добре. 46. Мало знати собі ціну - треба ще користуватися попитом. 47. Якщо чоловік ніколи не бреше жінці, значить, йому наплювати на її почуття. 48. Якщо жінка каже "ні" - значить, вона просто хоче поговорити! 49. Життєвий досвід - це маса цінних знань про те, як не треба поводитися в ситуаціях, які ніколи більше не повторяться. 50. Від життя краще отримувати не "радості скупі телеграми", а щедрості великі перекази.
|
|
| |
alex2012 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| спасибі, давно так не сміявся
|
|
| |
yurijtolm | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Прикольно
|
|
| |
Kratos | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Клас!
|
|
| |
LulaMir | Повідомлення # 5 |
Сержант
| обожнюю Жванецького!
|
|
| |
Pavlo | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Тату, - А чому швидко підняте яблуко не вважається таким, що впало? Мало того, синку, Воно стає навіть кориснішим, ніж було до падіння. - Це чому? Так старі мікроби з нього потрапляли, А нові ще не встигли забратися.
|
|
| |
DiadiaSacha | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Панда протягом доби їсть у середньому 12 годин. Людина в режимі самоізоляції їсть, як панда. Тому те, що відбувається, називається пандемія.
|
|
| |
Лікаста | Повідомлення # 8 |
Сержант
| - Можу вас заспокоїти: здоров'я вашої дружини в порядку. Скажіть їй, що це просто ознаки старості. - Докторе, а не могли б ви самі сказати їй це? Я, знаєте, з дитинства не вирізнявся особливою хоробрістю...
|
|
| |