Як обрати туроператора?
|
|
Настюня001 | Повідомлення # 16 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Як на мене так без туроператора) знаєте, ми їздили з друзями до Львова, саме за путівкою) було все в настільки швидкому темпі, що ми не встигали відпочити) з одного боку, якщо хочете встигнути все - туроператор на допомогу) але якщо ви просто хочете насолодитися відпочинком - то самим куди крутіше) ми з хлопцем літали за кордон) авіаквитки в Ізраїль-
http://hrk.aero/uk/onlajjn-tablo/rozklad-po-napryamah/izrail/ хороший сайт до речі там квитки замовляємо постійно і ви знаєте, нереальні враження але є величезний мінус за кордоном без туроператора не те так що вирішуйте) Додано (15.09.2015, 19:33) --------------------------------------------- Як на мене так без туроператора) знаєте, ми їздили з друзями до Львова, саме за путівкою) було все в настільки швидкому темпі, що ми не встигали відпочити) з одного боку, якщо хочете встигнути все - туроператор на допомогу) але якщо ви просто хочете насолодитися відпочинком, щось самим куди крутіше) ми з хлопцем літали за кордон)
|
|
| |
Nasar | Повідомлення # 17 |
Підполковник
| Цитата Rukolla ( ) а краще самому будувати маршрут самому не завжди дешевше виходить через те, що велика кількість турфірм працює безпосередньо з готелями за знижками (виходить іноді дешевше, якщо є гаряча путівка). Літали торік із дітьми в Стамбул на 11 днів дикуном, оскільки на готель sultanahmet istanbul вийшло дешевше, ніж через Тасс, тобто.
|
|
| |
Karina911 | Повідомлення # 18 |
Рядовий
| Читати відгуки, або питати знайомих. І головне перед поїздкою, все вичитати з юридичних питань у країні, етики, культири, хоч якісь слова... І що мати з собою.
|
|
| |
Bonya | Повідомлення # 19 |
Сержант
| За всі свої поїздки ми з сім'єю дійшли висновку - краще планувати поїздку самостійно. І дешевше, і все саме те, що хочеш побачити - плануєш. Тож просто купив квиток (ще один момент, реальні ціни 711.ua/, і яка накрутка в операторів...), хостел, харчування - вуаля.
|
|
| |
Manyunya | Повідомлення # 20 |
Сержант
| Ми весь час через агентство, не набагато дорожче, але менше головного болю з трансферами, готелем, особливо коли з дитиною...
|
|
| |
vorontsovanatulya | Повідомлення # 21 |
Лейтенант
| Якщо все вийде, то у квітні я полечу в Нідерланди та Угорщину
|
|
| |
brigantina-tour | Повідомлення # 22 |
Рядовий
| я як директор турагентства сама обирала туроператорів (понад 10) і відповідно працюю з перевіреними.
|
|
| |