Коли краще знімати яхту в Одесі?
|
|
Sereugle | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Скажіть, коли в Одесі починається сезон прогулянок на яхтах? Давно мріємо всією сім'єю на якийсь час винайняти яхту, весело провести час, розважитися в такий спосіб. З ким потрібно домовлятися з цього приводу, безпосередньо власників шукати? Як заздалегідь знайти і зарезервувати яхту?
Хто в курсі, прошу допомогти порадою. Додано (13.02.2017, 20:24) --------------------------------------------- знаходив в інтернеті кілька пропозицій, але якісь вони дуже сумнівні. Можете поділитися контактами, якщо хтось брав. Хочеться перевірених варіантів, не хочеться, щоб свято було зіпсоване
|
|
| |
Ksalet | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Сезон з травня по вересень, це самий пік, коли в Одесі попит на яхти. Ну а найнадійніший буде варіант, якщо ви візьмете на прокат у яхт-клубі. Ми в цьому Yachts брали як торік, так і позаторік теж. Того року це була вітрильна яхта Ольга 18, а позаминулого моторна - Адмірал, якщо мені не зраджує пам'ять. Варіантів насправді багато. Який у вас бюджет і скільки часу потрібно для морської прогулянки?
|
|
| |
Natasha3 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Тільки влітку.
|
|
| |
Ksalet | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Ну так, влітку, звісно, найкраще, на них влітку і попит найбільший. Але, як мені здається, за ціною різниця не така вже й велика, що навесні брати, що влітку. Але ми брали тільки влітку, за інші пори року - не знаю.
|
|
| |
Sereugle | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Ksalet ( ) Ми в цьому Yachts брали як Дякую! Ваша порада якраз припала в пору. Телефонували, домовилися вже з приводу яхти Hanse 540! Сподіваюся, не підведуть.
|
|
| |
Машулик28 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| влітку
|
|
| |
YeDeLo | Повідомлення # 7 |