Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Як вибрати бензопилу?
Перехожий Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Як вибрати бензопилу?

Як вибрати бензопилу? Відгуки та рекомендації

Як вибрати хорошу, якісну і надійну бензопилу?!
Прошу залишати відгуки та рекомендації.

yarotskiy2012 Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Репутація: -1
Пропоную Вашій увазі ознайомлювальну статтю про підходи при виборі бензопил... Прочитавши цю інформацію, Ви точно дізнаєтеся як вибрати бензопилу!

Під час вибору бензопили перше, що необхідно визначити для себе - з якою метою Ви купуєте інструмент, як часто Ви плануєте його використовувати і яким навантаженням піддавати. Виходячи з цього, вже вибираються потужність і компоненти пильної гарнітури (шина і ланцюг).

Умовно бензопили можна розділити на 3 класи.

Побутові бензопили

Побутові пили - розраховані в середньому на 90 годин експлуатації на місяць (близько 3-4 годин на день), мають, як правило, невисоку потужність і невелику вагу. До їхньої допомоги вдаються від випадку до випадку - наприклад, коли потрібно заготовити дрова на дачі, розпиляти дошку або брус під час будівництва будинку або час від часу спиляти не надто товсті в діаметрі дерева чи обрізати гілки.

Напівпрофесійні пили

Напівпрофесійні, або моделі фермерського класу, виконують будь-які роботи - від ремонтно-будівельних до валки дерев. Однак вони не розраховані на професійні навантаження по 8-10 годин на добу і найчастіше мають меншу потужність (і довжину шини), ніж професійні моделі. Нерідко бензопили фермерського класу використовують як сучкорізи під час роботи на лісоповалі.

Професійні пили

Професійні пили застосовують під час заготівлі деревини в промислових масштабах, вони здатні витримувати навантаження по 10-16 годин на добу. Головна особливість професійного інструменту - можливість експлуатувати двигун по 8 годин роботи без перерви. Професійні бензопили мають високу потужність (як правило, понад 2,5 кВт), а їхній ресурс коливається в межах 1300-2000 мотогодин (у побутових моделей цей показник у 2-3 рази нижчий).

Потужність і вага

Основними показниками бензопили є її потужність і вага. Потужність визначає здатність пилки протягувати ланцюг через розпил - це впливає і на швидкість різу, і на глибину розпилу. Потужність, або робочий об'єм двигуна, необхідно підбирати, виходячи з розміру шини, а також від передбачуваного використання: наприклад, якщо Ви купуєте бензопилу для домашнього використання, то достатньо 1,5-2 кінських сили.
А ось у професійних моделях дуже важливим є насамперед співвідношення ваги і потужності - цей параметр дуже суттєво впливає на зручність під час роботи і, як наслідок, на продуктивність праці.

Sashok31 Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
ну, як вибрати Вам уже порадили, від себе можу порадити де.
Свою ми купували через інтернет ось у цьому магазині sаdovоу.cоm.uа.
Ціни в них доступні й асортимент хороший

sergeykitov Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
в інтернет-магазині можеш проконсультуватися

Luda Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Дякую за інформацію, якраз хотіла чоловікові подарунок зробити

Malinna Повідомлення # 6
одеський форум
Лейтенант
Так, бензопила потрібна на дачі. У нас простенька, іноді гілочку спиляти, дров трохи заготовити.

Nikollay Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Я собі теж нещодавно купив бензопилу. Це незамінний інструмент для дачників. Ми часто восени і взимку відпочиваємо на дачі. А в нас камін на дровах. Раніше сокирою рубав. Але це довго і важко. Тому й купив потужну бензопилу AL-KO в магазині am.ua . Відмінно справляється зі своїм завданням, розпилює колоди швидко.

Порох Повідомлення # 8
одеський форум
Лейтенант
потужна бензопила хоч і коштує грошей, але за те як економить час, у мене така ж, купив недавно, працювати суцільне задоволення. І синові 14 років, теж призвичаївся, допомагає. Купив і задоволений.

yelmat Повідомлення # 9
одеський форум
Підполковник
Я якось переглядав дошку оголошень agronet.ua і мені попалася бензопила фірми Штиль. А я давно хотів купити бензопилу, щоб була можливість елементарно підрізати дерева в своєму саду. Продавець хотів за неї не дуже багато і я її купив. До речі на цій дошці оголошень що круто, так це така фішка як "безпечна угода". Тобто ти оплачуєш товар, але поки ти не підтвердив що товар ти отримав і він справний, продавець не отримує гроші. Тобто в іншому випадку ти відправляєш назад товар і отримуєш свої гроші. 
Бензопила фірми Штиль мені дуже подобається. По-перше, це бренд, який себе зарекомендував себе як лідер на цьому ринку, по-друге, працює як годинник, а вага... а вага це дуже важливо. В основному бензопили важкі, і ти втомлюєшся ними різати, а ця легка і зручна. Я задоволений!

Vladlen93 Повідомлення # 10
одеський форум
Підполковник
Здрастуйте, можу, на мій погляд, краще придбайте болгарку. ми замовляли таку в цьому інтернет-магазині master.com.ua, вона дуже якісна і дуже потужна, за ціною нормальна, тож можу порекомендувати.

Cikabu Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Вітаю, громадо!) Мій брат має немалий досвід роботи з деревиною у себе в містечку. Особливо останнім часом. На жаль, помічаємо, що якість електроінструменту з кожним роком все більше знижується. Воно то ясно. Наша ж людина хоче за ті ж гроші отримати хороше. Та зі зростанням цін, так не може бути. Тому виробники задешево збирають з недорогих матеріалів.Того останньою купували з півроку тому б/у оригінал Хускварну. Поки що проблем не маємо.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: