Чохол для мобільного
|
|
yurijtolm | Повідомлення # 16 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Я для свого айфона недорогий чохол ось тут замовляв, після я точно такий самий у супермаркеті майже на третину дорожче бачив, через інтернет взагалі найчастіше дешевше виходить.
|
|
| |
Zazhygalka | Повідомлення # 17 |
Полковник
| Я з цим не заморочуюся, беру той, який підходить за розміром і візуально привернув мій погляд)))
|
|
| |
AndreiPodryga37 | Повідомлення # 18 |
Рядовий
| не давно знайшов для свого самсунга ось такий чохол стильний і потужний у захисті
|
|
| |
Lorelai23 | Повідомлення # 19 |
Підполковник
| Я чохлів взагалі не використовую. Якось це не моє, не подобається. Люблю відчувати телефон таким, яким він є.
|
|
| |
parascovia | Повідомлення # 20 |
Сержант
| Красиві чохли. Дякую.
|
|
| |
iframes | Повідомлення # 21 |
Лейтенант
| Користувався різними чохлами, але найнадійнішим для мене є чохол-книжка. Пластик не люблю, одне падіння і йому кранти.
Днями оформив попереднє замовлення на новий Samsung Galaxy S8 Plus 64GB Думаю заздалегідь для нього купити чохол, але ніяк не можу знайти((( Обходив усі магазини і ринки - без толку. Для такого дорогого телефону хочеться чохол з посиленим захистом від ударів. Шкода ж розбити.
Бачив на Аліекспресс бампер за 5 баксів, але чи варто там замовляти? Досвіду раніше не було.
|
|
| |
Irinka24 | Повідомлення # 22 |
Підполковник
| Цитата iframes ( ) Користувався різними чохлами, але найнадійнішим для мене є чохол-книжка. Пластик не люблю, одне падіння і йому кранти.Днями оформив попереднє замовлення на новий Samsung Galaxy S8 Plus 64GB Думаю заздалегідь для нього купити чохол, але ніяк не можу знайти((( Обходив усі магазини і ринки - без толку. Для такого дорогого телефону хочеться чохол з посиленим захистом від ударів. Шкода ж розбити.
Бачив на Аліекспресс бампер за 5 баксів, але чи варто там замовляти? Досвіду раніше не було. Якщо врахувати податок + вартість доставки, то вигоди ніякої не буде. Плюс ще чекати 3-4 тижні. Воно вам треба? Простіше дочекатися поки у нас з'являться і купити.
|
|
| |
Lorelai23 | Повідомлення # 23 |
Підполковник
| Цитата Irinka24 ( ) Якщо врахувати податок + вартість доставки, то вигоди ніякої не буде. Плюс ще чекати 3-4 тижні. Воно вам треба? Простіше дочекатися поки у нас з'являться і купити. Згодна. Мені взагалі стрьомно із закордону брати, а в один кинуть на гроші. Тут хоча б на місці можна все вирішити.
|
|
| |
Zazhygalka | Повідомлення # 24 |
Полковник
| Цитата Сонячна ( ) Знаю, що Дід Мороз принесе мені під ялинку айфончик) Хочу одразу ж для нього і чохол купити... тільки їх зараз таке розмаїття, що просто очі розбігаються... Однозначно хочеться щось нестандартне і веселеньке, ну і щоб телефон захищав від пошкоджень... На такий гарний телефон і чохол має бути відповідний, я б вам порадила подивитися шкіряні дизайнерські чохли luxmart.com, я собі такий брала, ну дуже гарно і ліг як влитий, задоволена шо слон.
|
|
| |
Slemiosse | Повідомлення # 25 |
Рядовий
| Я віддаю перевагу чохлам, які зроблені добре, мають вигляд і тактильно мені приємні. Чесно кажучи, саме тому я купив собі чохол тут для свого телефончика. Я отримав саме те що і хотів, крутий чохол відмінної якості за прийнятні гроші. Все таки цей бренд не просто так перший на ринку і це відчувається. Всім рекомендую!
|
|
| |
maxonlinux | Повідомлення # 26 |
Рядовий
| Ох.... не люблю айфони...((( Але раз так, то в наступній темі я вже відповів розгорнуто на запитання про чохли. Беріть TPU (поліуретановий). Схожий на силіконовий, але краще захищає і не чіпляється за кишеню)
|
|
| |
Vladim1r | Повідомлення # 27 |
Сержант
| Я теж недавно поміняв свій старий 5 айфон на новий 6, мені подобається цей виробник. Телефони хоч і дорогі, але параметри у них шикарні. Чохільчики завжди замовляв тут, можете подивитися у них)
|
|
| |
Nila-O | Повідомлення # 28 |
Лейтенант
| Брала чохол на Алі, навіщо платити більше)))
|
|
| |
alisa28 | Повідомлення # 29 |
Рядовий
| Я нещодавно купував чохол для свого новенького айфона х у СМА. Знайшов аксесуар химерного дизайну, припав до душі.
|
|
| |
Markelov | Повідомлення # 30 |
Сержант
| Для Айфона обов'язково беріть чохол, а то шкода буде такий дорогий телефон, якщо він впаде або подряпається.
|
|
| |