Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Чохол для мобільного
yurijtolm Повідомлення # 16
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Я для свого айфона недорогий чохол ось тут замовляв, після я точно такий самий у супермаркеті майже на третину дорожче бачив, через інтернет взагалі найчастіше дешевше виходить.

Zazhygalka Повідомлення # 17
одеський форум
Полковник
Я з цим не заморочуюся, беру той, який підходить за розміром і візуально привернув мій погляд)))

AndreiPodryga37 Повідомлення # 18
одеський форум
Рядовий
не давно знайшов для свого самсунга ось такий чохол стильний і потужний у захисті

Lorelai23 Повідомлення # 19
одеський форум
Підполковник
Я чохлів взагалі не використовую. Якось це не моє, не подобається. Люблю відчувати телефон таким, яким він є.

parascovia Повідомлення # 20
одеський форум
Сержант
Красиві чохли. Дякую.

iframes Повідомлення # 21
одеський форум
Лейтенант
Користувався різними чохлами, але найнадійнішим для мене є чохол-книжка. Пластик не люблю, одне падіння і йому кранти.

Днями оформив попереднє замовлення на новий Samsung Galaxy S8 Plus 64GB Думаю заздалегідь для нього купити чохол, але ніяк не можу знайти((( Обходив усі магазини і ринки - без толку. Для такого дорогого телефону хочеться чохол з посиленим захистом від ударів. Шкода ж розбити.

Бачив на Аліекспресс бампер за 5 баксів, але чи варто там замовляти? Досвіду раніше не було.

Irinka24 Повідомлення # 22
одеський форум
Підполковник
Цитата iframes ()
Користувався різними чохлами, але найнадійнішим для мене є чохол-книжка. Пластик не люблю, одне падіння і йому кранти.Днями оформив попереднє замовлення на новий Samsung Galaxy S8 Plus 64GB Думаю заздалегідь для нього купити чохол, але ніяк не можу знайти((( Обходив усі магазини і ринки - без толку. Для такого дорогого телефону хочеться чохол з посиленим захистом від ударів. Шкода ж розбити.

Бачив на Аліекспресс бампер за 5 баксів, але чи варто там замовляти? Досвіду раніше не було.
Якщо врахувати податок + вартість доставки, то вигоди ніякої не буде. Плюс ще чекати 3-4 тижні. Воно вам треба? Простіше дочекатися поки у нас з'являться і купити.

Lorelai23 Повідомлення # 23
одеський форум
Підполковник
Цитата Irinka24 ()
Якщо врахувати податок + вартість доставки, то вигоди ніякої не буде. Плюс ще чекати 3-4 тижні. Воно вам треба? Простіше дочекатися поки у нас з'являться і купити.
Згодна. Мені взагалі стрьомно із закордону брати, а в один кинуть на гроші. Тут хоча б на місці можна все вирішити.

Zazhygalka Повідомлення # 24
одеський форум
Полковник
Цитата Сонячна ()
Знаю, що Дід Мороз принесе мені під ялинку айфончик) Хочу одразу ж для нього і чохол купити... тільки їх зараз таке розмаїття, що просто очі розбігаються... Однозначно хочеться щось нестандартне і веселеньке, ну і щоб телефон захищав від пошкоджень...
На такий гарний телефон і чохол має бути відповідний, я б вам порадила подивитися шкіряні дизайнерські чохли luxmart.com, я собі такий брала, ну дуже гарно і ліг як влитий, задоволена шо слон.

Slemiosse Повідомлення # 25
одеський форум
Рядовий
Я віддаю перевагу чохлам, які зроблені добре, мають вигляд і тактильно мені приємні. Чесно кажучи, саме тому я купив собі чохол тут для свого телефончика. Я отримав саме те що і хотів, крутий чохол відмінної якості за прийнятні гроші. Все таки цей бренд не просто так перший на ринку і це відчувається. Всім рекомендую!

maxonlinux Повідомлення # 26
одеський форум
Рядовий
Ох.... не люблю айфони...((( Але раз так, то в наступній темі я вже відповів розгорнуто на запитання про чохли. Беріть TPU (поліуретановий). Схожий на силіконовий, але краще захищає і не чіпляється за кишеню)

Vladim1r Повідомлення # 27
одеський форум
Сержант
Я теж недавно поміняв свій старий 5 айфон на новий 6, мені подобається цей виробник. Телефони хоч і дорогі, але параметри у них шикарні. Чохільчики завжди замовляв тут, можете подивитися у них)

Nila-O Повідомлення # 28
одеський форум
Лейтенант
Брала чохол на Алі, навіщо платити більше)))

alisa28 Повідомлення # 29
одеський форум
Рядовий
Я нещодавно купував чохол для свого новенького айфона х у СМА. Знайшов аксесуар химерного дизайну, припав до душі.

Markelov Повідомлення # 30
одеський форум
Сержант
Для Айфона обов'язково беріть чохол, а то шкода буде такий дорогий телефон, якщо він впаде або подряпається.

• Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук: