Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Чохол для мобільного
Сонячна Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Знаю, що Дід Мороз принесе мені під ялинку айфончик) Хочу одразу ж для нього і чохол купити... тільки їх зараз таке розмаїття, що просто очі розбігаються... Однозначно хочеться щось нестандартне і веселеньке, ну і щоб телефон захищав від пошкоджень...

TheRoad Повідомлення # 2
одеський форум
Підполковник
Дивіться в інтернеті, там вибір більший

ЯТСАН Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Так, це правильно, чохол купуйте відразу, щоб телефон ненароком не подряпався. Купувала нещодавно доньці чохол тут endorphone, якість відмінна, міцний пластик, телефон добре зафіксований, знову ж таки великий вибір оригінальних моделей. Я їй такий взяла

yelmat Повідомлення # 4
одеський форум
Підполковник
Цитата Сонячна ()
Знаю, що Дід Мороз принесе мені під ялинку айфончик) Хочу одразу ж для нього і чохол купити... тільки їх зараз таке розмаїття, що просто очі розбігаються... Однозначно хочеться щось нестандартне і веселеньке, ну і щоб телефон захищав від пошкоджень...
Чохол чохлом, а ось захисне скло завжди мене рятувало. Так що я б вам порадив саме зайнятися купівлею захисного скла. Є хороший вибір на itsell, особисто у них купую завжди.

Homa Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
А де можна знайти чохол для Acer liquid e2?

Exiousle Повідомлення # 6
одеський форум
Полковник
Відмінний телефон. З того, що знайшов, є чудовий чохол на олкс всього за 109 грн. При нинішньому курсі, Ви навіть у Китаї за такі гроші його не купите.

Nasar Повідомлення # 7
одеський форум
Підполковник
Я замовляв шкіряний чохол за власним дизайном. Мені в подарунок ще простий бампер матовий подарували )))

Othoose Повідомлення # 8
одеський форум
Сержант
У мене на моєму Айфоні шостому чохол-накладка G-Case Pereira Series, який брався в brum.ua за 299 грн., як данину про отриману в цей день зарплату )))) Дуже зручний чохол, який не раз уже захищав від ударів і падінь. Враховуючи, що аксесуари для айфонів зараз коштують дорого, мій чохол дійсно заслуговує на увагу.

Senesy Повідомлення # 9
одеський форум
Сержант
У мене телефон поки що без чохла - достатньо захисної плівки на екрані.

Metr Повідомлення # 10
одеський форум
Підполковник
Цитата Othoose ()
У мене на моєму Айфоні шостому чохол-накладка G-Case Pereira Series, який брався в brum.ua за 299 грн., як данину про отриману в цей день зарплату )))) Дуже зручний чохол, який не раз уже захищав від ударів і падінь. Враховуючи, що аксесуари для айфонів зараз коштують дорого, мій чохол дійсно заслуговує на увагу.
Ахахахахах, у мене такий самий чохол на 6ці )))) Якого кольору? ) Якщо чорного, дуже сильно сміятимуся, бо в мене чорний ))))

natusya Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
спробуйте на аліекспресс замовити, там ціни і якість, те що потрібно

Happy Повідомлення # 12
одеський форум
Сержант
Ооооо та зараз багато хто займаэться продажею чохлів, але все ж краще в своєму місті шукати

Bonya Повідомлення # 13
одеський форум
Сержант
Подивіться на комфі або ельдорадо ... вреде там все є.

Katia123 Повідомлення # 14
одеський форум
Рядовий
Де є великий вибір чохлів до Samsung Ace 2, не підкажете?

Gebesht Повідомлення # 15
одеський форум
Сержант
Цитата Katia123 ()
Де є великий вибір чохлів до Samsung Ace 2, не підкажете?
Великий вибір чохлів на гаджети бренду Samsung і в тому числі на Ace 2 є, наприклад, тут. І в принципі, щоб не паритися з походом у магазини й пошуком чохла, втрачати час, я б замовив в інтернеті. Тим паче ти ж береш спеціально чохол саме для своєї моделі, тому ризик що він не підійде на телефон, напевно, навіть менший за один відсоток. Принаймні свої чохли для смартфона і планшета я брав в інтернеті.

• Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук: