Чохол для мобільного
|
|
Сонячна | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Знаю, що Дід Мороз принесе мені під ялинку айфончик) Хочу одразу ж для нього і чохол купити... тільки їх зараз таке розмаїття, що просто очі розбігаються... Однозначно хочеться щось нестандартне і веселеньке, ну і щоб телефон захищав від пошкоджень...
|
|
| |
TheRoad | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Дивіться в інтернеті, там вибір більший
|
|
| |
ЯТСАН | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Так, це правильно, чохол купуйте відразу, щоб телефон ненароком не подряпався. Купувала нещодавно доньці чохол тут endorphone, якість відмінна, міцний пластик, телефон добре зафіксований, знову ж таки великий вибір оригінальних моделей. Я їй такий взяла
|
|
| |
yelmat | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Цитата Сонячна ( ) Знаю, що Дід Мороз принесе мені під ялинку айфончик) Хочу одразу ж для нього і чохол купити... тільки їх зараз таке розмаїття, що просто очі розбігаються... Однозначно хочеться щось нестандартне і веселеньке, ну і щоб телефон захищав від пошкоджень... Чохол чохлом, а ось захисне скло завжди мене рятувало. Так що я б вам порадив саме зайнятися купівлею захисного скла. Є хороший вибір на itsell, особисто у них купую завжди.
|
|
| |
Homa | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| А де можна знайти чохол для Acer liquid e2?
|
|
| |
Exiousle | Повідомлення # 6 |
Полковник
| Відмінний телефон. З того, що знайшов, є чудовий чохол на олкс всього за 109 грн. При нинішньому курсі, Ви навіть у Китаї за такі гроші його не купите.
|
|
| |
Nasar | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Я замовляв шкіряний чохол за власним дизайном. Мені в подарунок ще простий бампер матовий подарували )))
|
|
| |
Othoose | Повідомлення # 8 |
Сержант
| У мене на моєму Айфоні шостому чохол-накладка G-Case Pereira Series, який брався в brum.ua за 299 грн., як данину про отриману в цей день зарплату )))) Дуже зручний чохол, який не раз уже захищав від ударів і падінь. Враховуючи, що аксесуари для айфонів зараз коштують дорого, мій чохол дійсно заслуговує на увагу.
|
|
| |
Senesy | Повідомлення # 9 |
Сержант
| У мене телефон поки що без чохла - достатньо захисної плівки на екрані.
|
|
| |
Metr | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Цитата Othoose ( ) У мене на моєму Айфоні шостому чохол-накладка G-Case Pereira Series, який брався в brum.ua за 299 грн., як данину про отриману в цей день зарплату )))) Дуже зручний чохол, який не раз уже захищав від ударів і падінь. Враховуючи, що аксесуари для айфонів зараз коштують дорого, мій чохол дійсно заслуговує на увагу. Ахахахахах, у мене такий самий чохол на 6ці )))) Якого кольору? ) Якщо чорного, дуже сильно сміятимуся, бо в мене чорний ))))
|
|
| |
natusya | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| спробуйте на аліекспресс замовити, там ціни і якість, те що потрібно
|
|
| |
Happy | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Ооооо та зараз багато хто займаэться продажею чохлів, але все ж краще в своєму місті шукати
|
|
| |
Bonya | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Подивіться на комфі або ельдорадо ... вреде там все є.
|
|
| |
Katia123 | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Де є великий вибір чохлів до Samsung Ace 2, не підкажете?
|
|
| |
Gebesht | Повідомлення # 15 |
Сержант
| Цитата Katia123 ( ) Де є великий вибір чохлів до Samsung Ace 2, не підкажете? Великий вибір чохлів на гаджети бренду Samsung і в тому числі на Ace 2 є, наприклад, тут. І в принципі, щоб не паритися з походом у магазини й пошуком чохла, втрачати час, я б замовив в інтернеті. Тим паче ти ж береш спеціально чохол саме для своєї моделі, тому ризик що він не підійде на телефон, напевно, навіть менший за один відсоток. Принаймні свої чохли для смартфона і планшета я брав в інтернеті.
|
|
| |