Піца
|
|
Юшкін | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Усім привіт! На вихідних, до нас у гості прийдуть друзі. Хочемо трохи розслабитися і провести цей час у компанії. Зазвичай у нас час пролітає непомітно, і ми можемо сидіти до півночі. Тому я вирішив заздалегідь продумати нашу вечерю, і вирішив, що піца буде чудовим варіантом. Підкажіть, де можна купити смачну піцу?
|
|
| |
Шварц | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Зараз стільки різних клубів, караоке-барів, ресторанів, адже краще кудись вибратися всією компанією, ніж сидіти вдома. Як варіант, можна сходити в піцерію, і поїсти там смачної піци.
|
|
| |
Мишаня | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Звичайно провести вихідний з друзями, це круто. І щоб не напружуватися з готуванням їжі, можна з легкістю замовити смачну піцу, з різними начинками, прямо до вас додому. Це дуже зручно, тому що приблизно, протягом години, у вас вже стоятиме кур'єр з вашим замовленням.
|
|
| |
Дрюлька | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| До нас часто приїжджають племінники, і ми теж замовляємо їм піцу, оскільки вони її дуже люблять, а готувати, часу у мене немає. Тому це чудовий вибір.
|
|
| |
Miya | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Треба буде сходити.
|
|
| |
Lorelai23 | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Дякую за пораду, якраз хотіла піцу замовити.
|
|
| |
fania | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Досить довго я намагалася домогтися ідеального тіста для піци, щоб воно виходило тонким і хрустким, як у справжній італійській піцерії. у підсумку все ж замовляю.
|
|
| |
Todema | Повідомлення # 8 |
Сержант
| я скільки разів не пробувала сама робити, краще за ресторанну піцу не зробиш, як не крути.
|
|
| |
Grane | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Ні, самому пекти піцу це не варіант, якою б смачною вона не вийшла, все-одно не те. Моїм домашнім подобається піца на дріжджовому тісті, з ситною і смачною начинкою, яка вдесятеро товстіша за саме тісто . Але мені все одно подобається більше піца, яку готують у ресторані LES GREEN LOUNGE, вона дуже тоненька і хрустка виходить.
|
|
| |
Alina668 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Дякую
|
|
| |
Mariia6 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Підкажіть, піцерія на фонтанській, чи смачно там?
|
|
| |
DiadiaSacha | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Дуже смачна
|
|
| |