Телевізори
|
|
absolute | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Похвастайтеся своїми телевізорами)
|
|
| |
Syilara | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Якраз нещодавно купили телек на. Вибрали Samsung Увігнутий екран, 55 дюймів, 4К роздільна здатність. Таке відчуття, що сидиш у кінотеатрі)
|
|
| |
Petyanja | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| і як Вам телевізор від фірми самсунг? Скажіть, що якість картинки на ньому просто чудова, так?
|
|
| |
Irinka24 | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| У мене був телевізор фірми Panasonic так зображення не дуже гарне, якесь навіть розмите трохи було. А ось на телевізорах самсунг воно насичене, яскраве, барвисте...
|
|
| |
gepard33 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Irinka24 ( ) У мене був телевізор фірми Panasonic так зображення не дуже гарне, якесь навіть розмите трохи було. А ось на телевізорах самсунг воно насичене, яскраве, барвисте... За телевізори Самсунг з Вами повністю згоден. Сам недавно собі додому купив телевізор 50 дюймів зі Смарт ТВ і full HD Завжди мріяв про такий телевізор. Тепер дитині можу спокійно увімкнути мультики через інтернет, а собі знайти будь-який фільм і не завантажуючи подивитися його відразу ж. Хороша штука - це Смарт ТВ. А якість картинки в Самсунгах просто супер.
|
|
| |
Petyanja | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| gepard33, значить довірюся Вам і собі куплю телевізор Самсунг зі смарт ТВ. Давно про це мріяв.
|
|
| |
Victor070 | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Підкажіть щодо цих Смарт ТВ приставок, яка якість сигналу і взагалі чи варто брати. Мені знайомий по роботі порекомендував, хотів ще думки послухати. Дякую.
|
|
| |
Zummik | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| а що краще в спальню взяти?
|
|
| |
Olegodesa | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| У мене всі телевізори LG вони відмінні красива картинка і звук якісний
|
|
| |
IvanOlik | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| У мене LG на 43 дюйми, чудова річ
|
|
| |
kylym_ok | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата IvanOlik ( ) У мене LG на 43 дюйми, чудова річ Згоден повністю.
|
|
| |
Kukolka | Повідомлення # 12 |
Сержант
| У мене Sony, користуюся суто для перегляду відео та фільмів
|
|
| |
Hidik | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Цитата Olegodesa ( ) У мене всі телевізори LG вони відмінні красива картинка і звук якісний Зараз практично всі моделі починаючи від 10000 грн вирізняються шикарною картинкою і звуків. Я вже не кажу про телевізори цінової політики в кілька десятків тисяч. У мене телевізор із вбудованим супутниковим тюнером модель LG 32LK6200. Як і ви - задоволений повністю! Брав з тюнером, щоб дивитися супутникові канали додаткової покупки ТВ тюнера. При тому, що ціна його в районі 7000 грн, у нього досить широкий функціонал. А хто-небудь до речі користувався телевізорами від Kivi? На них взагалі привабливі ціни, цікаво яка якість.
|
|
| |