Кондиціонер
|
|
ірина1990 | Повідомлення # 16 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Подивіться ще на хороший вибір і ціни адекватні. Ми собі замовляли Gorenje KAS 26 - працює в режимі охолодження й обігріву, режим осушення, пульт ДУ, потужність у режимі охолодження 2.6 кВт, потужність у режимі обігріву 2.8 кВт, рекомендована площа приміщення, що обслуговується, до 22 кв.м, світлодіодний дисплей, клас енергоспоживання А, безшумна робота.
|
|
| |
Паула | Повідомлення # 17 |
Лейтенант
| У мене чудовий мобільний кондиціонер Модель Idea. Я ним дуже задоволена. Коштує не дорого, і при бажанні можна переміщати його по дому в будь-яку кімнату. Ми з чоловіком навіть на дачу його часто беремо. І гріємося з ним, і від спеки рятує.
|
|
| |
Gloriya7 | Повідомлення # 18 |
Рядовий
| Ми хорошу спліт-систему купували на technosite, а потім ще й батькам купили в них же. Брали фірми Toshiba, нібито всі знайомі радили саме такі брати кондиціонери, кажуть, що вони довговічні. Уже два роки як у нас стоїть, все працює відмінно!
|
|
| |
vorontsovanatulya | Повідомлення # 19 |
Лейтенант
| Ми минулого тижня кондиціонер Cooper&Hunter ось тут взяли, дешевше не просто не знайшли, вони ж нам його і встановили. Кондиціонер випробували, працює нормально і абсолютно безшумно.
|
|
| |
yelmat | Повідомлення # 20 |
Підполковник
| В Одесі є хороший інтернет магазин technosite.com.ua, ми в них уже два кондиціонери купили. Дуже хороша техніка і ціни на неї нижчі за ринкові. І ще зручно, що чекати на замовлення не потрібно, оскільки в одному місті перебуваємо)
|
|
| |
Lorelai23 | Повідомлення # 21 |
Підполковник
| Цитата Hasb ( ) Поламався старий кондишн. Потрібно новий, Які зараз якісні на ринку? А якої фірми у Вас поламався? У мене зараз Toshiba, добре служить
|
|
| |
OlegSavchenko | Повідомлення # 22 |
Рядовий
| Цитата Hasb ( ) Поламався старий кондишн. Потрібно новий, Які зараз якісні на ринку? Мужик, якість на нашому вітчизняному ринку знайти практично неможливо. Не треба купувати всяку хрень, викидати потім ще гроші на її ремонт. Одна справа, якщо щось дрібне і незначне зламалося, а як регулярно, так навіщо взагалі нерви витрачати... Я б тобі порадив кондиціонер Daikin, це японська фірма. Так, не зовсім дешева у них продукція, зате якісна! Я особисто задоволений, а там вибір за тобою, звичайно.
|
|
| |
MaZeX | Повідомлення # 23 |
Підполковник
| Цитата OlegSavchenko ( ) Мужик, якість на нашому вітчизняному ринку знайти практично неможливо. Не треба купувати всяку хрень, викидати потім ще гроші на її ремонт. Одна справа, якщо щось дрібне і незначне зламалося, а як регулярно, так навіщо взагалі нерви витрачати... Я б тобі порадив кондиціонер Daikin, це японська фірма. Так, не зовсім дешева у них продукція, зате якісна! Я особисто задоволений, а там вибір за тобою, звичайно. Правильно говориш! Нічого у нас не вічне, але краще витратитися спочатку на нормальний якісний товар!!! Сам зараз у пошуку кондера, хочу такий щоб і теплим повітрям гнав, і холодним
|
|
| |
iframes | Повідомлення # 24 |
Лейтенант
| Цитата Nasar ( ) simon, ціни там захмарні. На комфі дешевше зараз що за Simon? Ми останнім часом призвичаїлися в інеті замовляти, поки без пригод
|
|
| |
katuha | Повідомлення # 25 |
Лейтенант
| Цитата iframes ( ) що за Simon? Ми останнім часом призвичаїлися в інеті замовляти, поки без пригод загугли... які проблеми
|
|
| |
iframes | Повідомлення # 26 |
Лейтенант
| Цитата katuha ( ) загугли... які проблеми Що, правда? Я поради запитав, здається, а не "погугли". Гуглив, нічого не знайшов!
|
|
| |
OlegSavchenko | Повідомлення # 27 |
Рядовий
| iframes, ну у нас у місті є "Сімон" цей, там теж техніку продають, якщо не помиляюся
|
|
| |
Maryanka | Повідомлення # 28 |
Рядовий
| Якщо проблема з вибором кондиціонера, раджу звернутися за безкоштовною консультацією до цих хлопців, так само вони займаються установкою, ремонтом, обслуговуванням кондиціонерів, хороший сервіс, відповідають на заявку швидко, роботу роблять якісно.
|
|
| |
Kukolka | Повідомлення # 29 |
Сержант
| Зверніться в Brainer, думаю Вам точно зможуть підібрати і встановити кондиціонер
|
|
| |
AchiveMan | Повідомлення # 30 |
Рядовий
| Запитав у свого друга, він уже багато років встановлює кондиціонери та іншу техніку, рекомендував звернутися до цих хлопців - stem
|
|
| |