Кондиціонер
|
|
Hasb | Повідомлення # 1 |
 Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Поламався старий кондишн. Потрібно новий, Які зараз якісні на ринку?
|
|
| |
ВікторПонам | Повідомлення # 2 |
 Лейтенант
| Цитата Metr (  ) у нас Мідеа (з недорогих), у батьків Самсунг. У мідеа тільки пульти підводять, а так нормальні кондишени. Мідеа за всієї своєї фінансової доступності демонструють непогану якість, як для Китаю. Я звернув увагу, що в багатьох укр готелях і базах відпочинку стоять кондиціонери саме цього виробника. А щодо пультів, так у нас кондиціонер Самсунг і теж за чотири роки поміняли вже два пульти. Тепер хочемо спробувати купити навчальний пульт типу такого, щоб налаштувати його і на телевізор, і на тюнер, і на кондиціонер. Заковика лише в тому, що у нас телевізор Смарт. Ось не знаємо, чи зможе такий пульт "дружити" зі Смарт-системою. Може, хто знає?
|
|
| |
Фонтан | Повідомлення # 3 |
 Майор
| Цитата Hasb (  ) Поламався старий кондишн. Потрібно новий, Які зараз якісні на ринку? з якісних, по-моєму, це самсунг, lg, panasonic тощо, хоча і ціни на них відповідні через бренд, напишіть хоча б приблизний бюджет, на який розраховуєте, оскільки без цього важко щось нормально радити. У квартирі з 2012 року стоїть LG G5 (48 кв. м.), загалом працює нормально, хоча мінуси теж є, якщо порівнювати з нинішніми, за весь час поламався рази 3. На дачу наприкінці травня поставили Самсунг AQ07 такий на площу 78 кв. м., охолоджує тільки одну кімнату, оскільки потужність не дуже велика. Загалом якщо бюджет невеликий - беріть якийсь з маловідомих брендів в силу того, що на них ціна десь на 20-30% нижче, або за акціями шукайте хоча влітку навряд чи будуть
|
|
| |
Lorelai23 | Повідомлення # 4 |
 Підполковник
| Цитата Hasb (  ) Поламався старий кондишн. Потрібно новий, Які зараз якісні на ринку? А якої фірми у Вас поламався? У мене зараз Toshiba, добре служить
|
|
| |
OlegSavchenko | Повідомлення # 5 |
 Рядовий
| Цитата Hasb (  ) Поламався старий кондишн. Потрібно новий, Які зараз якісні на ринку? Мужик, якість на нашому вітчизняному ринку знайти практично неможливо. Не треба купувати всяку хрень, викидати потім ще гроші на її ремонт. Одна справа, якщо щось дрібне і незначне зламалося, а як регулярно, так навіщо взагалі нерви витрачати... Я б тобі порадив кондиціонер Daikin, це японська фірма. Так, не зовсім дешева у них продукція, зате якісна! Я особисто задоволений, а там вибір за тобою, звичайно.
|
|
| |
MaZeX | Повідомлення # 6 |
 Підполковник
| Цитата OlegSavchenko (  ) Мужик, якість на нашому вітчизняному ринку знайти практично неможливо. Не треба купувати всяку хрень, викидати потім ще гроші на її ремонт. Одна справа, якщо щось дрібне і незначне зламалося, а як регулярно, так навіщо взагалі нерви витрачати... Я б тобі порадив кондиціонер Daikin, це японська фірма. Так, не зовсім дешева у них продукція, зате якісна! Я особисто задоволений, а там вибір за тобою, звичайно. Правильно говориш! Нічого у нас не вічне, але краще витратитися спочатку на нормальний якісний товар!!! Сам зараз у пошуку кондера, хочу такий щоб і теплим повітрям гнав, і холодним
|
|
| |
iframes | Повідомлення # 7 |
 Лейтенант
| Цитата Nasar (  ) simon, ціни там захмарні. На комфі дешевше зараз що за Simon? Ми останнім часом призвичаїлися в інеті замовляти, поки без пригод
|
|
| |
katuha | Повідомлення # 8 |
 Лейтенант
| Цитата iframes (  ) що за Simon? Ми останнім часом призвичаїлися в інеті замовляти, поки без пригод загугли... які проблеми
|
|
| |
iframes | Повідомлення # 9 |
 Лейтенант
| Цитата katuha (  ) загугли... які проблеми Що, правда? Я поради запитав, здається, а не "погугли". Гуглив, нічого не знайшов!
|
|
| |
Prichuda | Повідомлення # 10 |
 Рядовий
| Цитата Паула (  ) У мене чудовий мобільний кондиціонер Модель Idea. Я ним дуже задоволена. Коштує не дорого, і при бажанні можна переміщати його по дому в будь-яку кімнату. Ми з чоловіком навіть на дачу його часто беремо. І гріємося з ним, і від спеки рятує. Прикольно, а де в нього повітровідвід? Ніколи з таким не стикалася, як він себе в експлуатації поводить? І як його монтувати?
|
|
| |
Roks | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Hasb (  ) Поламався старий кондишн. Потрібно новий, Які зараз якісні на ринку? Ми брали собі Hyundai. Вже 2а роки ,політ нормальний.) Через Розетку. Все узгодили.Додано (18.03.2024, 16:41) --------------------------------------------- В нас кондиціонер Hyundai. Не довго вибирали, як на мене варіант ціна\якість. Вже 2й рік в дії, все ок. всі необхідні функції є, і ціна адекватна. Брали на Розетці.
|
|
| |