кондиціонери
|
|
Vlad3 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| продаж кондиціонерів за доступними цінами, установка, чистка, накладка перед ремонтом.0930547581 0678693420.
|
|
| |
ВікторПонам | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Цитата Vlad3 ( ) продаж кондиціонерів за доступними цінами, установка, чистка, накладка перед ремонтом.0930547581 0678693420. а пульти до кондиціонерів ви не продаєте? У нас пульт накрився, і терміново тепер потрібен новий. Взагалі в нас кондиціонер Мідеа, пульт був типу такого (другий, який на картинці). Або, можливо, варто його привести до вас, щоб ви його подивилися на можливість ремонту?
|
|
| |
yelmat | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Я купував не давно на tehnik. мобільний кондиціонер, оскільки живу на орендованій квартирі, і в разі чого я можу кондиціонер із собою забрати. Як виявилося, дуже крута штука, охолоджує так само, як і вбудований.
|
|
| |
kubikbob | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Доброго часу доби,з потеплінням на верхніх поверхах будинку стає дуже спекотно і що-б врятуватися від спеки я встановив собі в квартирі кондиціонер.Дуже задоволений завжди можна встановити оптимальну для тебе температуру.
|
|
| |
Тимич | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я кондиціонер у Комфі замовляв, там на потрібну мені модель виявилася найвигідніша ціна. Краще зараз подбайте про встановлення, у сезон доведеться довго чекати тямущих майстрів.
|
|
| |
yelmat | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Замовляв батькам кондиціонер у магазині. Дуже сподобався асортимент, реально було з чого вибирати, і за ціною є різні. Сподобалося ще те, що ціни нижчі ніж в інших магазинах, які реально нахабніють і роблять велику націнку на свій товар. нам дуже швидко доставили кондиціонер і встановили!
|
|
| |
Zummik | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| не варто економити на кондері
|
|
| |
neoclima | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Ось можете подивитися на наш офіційний інтернет-магазин кліматичної техніки - neoclima
|
|
| |
Olllessa | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Мені подобається фірма Midea, кондиціонери у них відповідають усім стандартам, ми навіть такої ж фірми Midea пилосос у них замовляли, гідний бренд.
|
|
| |
Михайло_Вулах | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Якщо Ви самотній пенсіонер, і про кондиціонер можете тільки мріяти - замовте книгу Як змінити своє життя на краще! Договори довічного утримання - механізм, який дасть Вам змогу вже сьогодні отримати дохід від своєї нерухомості та втілити в життя все, на що раніше не вистачало коштів!
Телефонуйте в Одесі (048) 733 62 22 Запит у google - Пенсія
|
|
| |
Marinochka_lirochka | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Зараз одними з найкращих кондиціонерів вважаються від фірми Неокліма. Подивіться огляди там частенько їх хвалять і рекомендують. По одному з такого огляду ми взяли собі кондиціонер NEOCLIMA в Фокстроті. Охолодження у нього чудове, на нашу квадратуру його вистачає, щоб було прохолодно в трьох кімнатах. Це зал, кухня і спальня.
|
|
| |
Petyanja | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Хочу запитати у вас таке. Планую купити і встановити в магазин кондиціонер. Що можете порадити? Як правильно вибрати?
|
|
| |
gepard33 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Питання дуже важливе, безумовно. А вибрати кондиціонер не так і просто, я вам скажу. Тут потрібно дивитися, що вам краще підійде. Якщо говорити загалом, то можна взяти настінний кондиціонер, стельовий, а також колонний. Особисто я раджу вам третій варіант, а це колонний кондиціонер Daikin. Варіантів є кілька Це чистий японець, взявши який ви не пошкодуєте, матимете комфорт і не матимете проблем з його ремонтами та обслуговуванням.
|
|
| |
Roks | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Так. підтверджую. Ми придбали кондиціонер Hyundai. Як по мені, варіант ціна\якість. Є все необхідне. Брали на Розетці.Доставили безкоштовно до дверей)
|
|
| |