Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Рекуператор повітря
Михайло74 Повідомлення # 1
одеський форум
Майор
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Купили свій будинок, а то в місті зовсім не вистачає свіжого повітря, задихаюся, тим паче в мене дружина астматик. А тут ще й у новому будинку вогкість якась. Сусід порадив встановити рекуператор, тільки де і який купити не знаю.

Irinka24 Повідомлення # 2
одеський форум
Підполковник
А скільки цікаво ви вже живете за містом? Сирість коли з'явилася, може проблема зовсім в іншому, а то витратите гроші на смарку. Хоча рекуператор це дуже потрібна техніка. А тим більше якщо у вашої дружини астма, це те що треба.

Михайло74 Повідомлення # 3
одеський форум
Майор
Цитата Irinka24 ()
А скільки цікаво ви вже живете за містом? Сирість коли з'явилася, може проблема зовсім в іншому, а то витратите гроші на смарку. Хоча рекуператор це дуже потрібна техніка. А тим більше якщо у вашої дружини астма, це те що треба.
Я ось буквально щойно прочитав про це в інтернеті, що для астматиків така техніка дуже корисна, бо очищає повітря в приміщенні від пилу і зайвої вологи та виводить її на вулицю. А живемо ми в приватному будинку понад рік.

Трынделкин Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
Цитата Михайло74 ()
Купили свій будинок, а то в місті зовсім не вистачає свіжого повітря, задихаюся, тим паче в мене дружина астматик. А тут ще й у новому будинку вогкість якась. Сусід порадив встановити рекуператор, тільки де і який купити не знаю.
Цього року ми переїхали жити за місто. Давно хотіли. Свої овочі та ягоди, і новий рік у дворі біля своєї ялинки. Сказано, зроблено!
Переїхали і тут стали виповзати багато невідомих речей. Одна з них, це вентиляція повітря в будинку. Оскільки наш будинок із брусу, то без хорошої вентиляції він скоро може з казкового терема перетворитися на хатинку на курячих ніжках, стати сірим і покритися цвіллю. Позбутися цього допоміг екуператор повітря Ventoxx куплений в магазині Розетка.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: