Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Коробейников Юрій Зіновійович Одеса відгуки
Допоміг Вам мануальний терапевт Коробейников Юрій Зіновійович?
1. Так [ 0 ] [0.00%]
2. Ні [ 0 ] [0.00%]
3. Нашкодив [ 0 ] [0.00%]
4. Я у нього не був, але збираюся [ 0 ] [0.00%]
5. Я в нього не був і не збираюся [ 0 ] [0.00%]
Усього відповідей: 0
Богиня Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Мануальний терапевт Коробейников Юрій Зіновійович Одеса відгуки

Здрастуйте! Хотіла запитати у людей, хто звертався і знає такого фахівця - мануальний терапевт Коробейников Юрій Зіновійович? Кому він реально допоміг чи зробив тільки гірше?

Суть питання в тому, що після його маніпуляцій, мені стало тільки гірше. Я майже не можу нормально ходити. Зараз уже не йду за рекламою (до Коробейникова звернулася після перегляду реклами по телевізору), а шукаю відгуки про фахівців в інтернеті, на різних сайтах і форумах. Почитала в інтернеті відгуки про нього, так там на один хороший відгук близько 10 поганих!

Як уже про нього з'ясувала, він приймає він у лікарні, точніше в поліклініці номер 5 міста Одеси, за адресою вулиця Троїцька 38, кабінет, здається, 19 (де він мене і прийняв), але він там не працює, а орендує кабінет.

Люди пишуть, що після його сеансів мануальної терапії потрапляли навіть у лікарні, в неврологічні відділення. Також, як надалі виявилася, моя знайома теж до нього зверталася і після його сеансу "типу масажу" їй теж стало тільки гірше.

Хочу, щоб люди розповіли свою думку з приводу нього (може ми обидві помиляємося), а також як у них проходило лікування. Якщо лікар Коробейніков Юрій Зіновійович такий поганий фахівець, то нехай усі знають це, а якщо я помиляюся, то я навіть вибачуся... Хоча, як написала на початку, мені від нього стало тільки гірше.

Альона Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Після мануальника Коробейникова Юрія Зіновійовича лікувалася у Владислава.
Цитата Galina ()
Звуть його Владислав, номери телефонів: 7010704, 0677844314, 0509935792, 0634877825
Спасибі що допоміг, а Коробейникову ганьба! Головне правило медицини: "Не нашкодь!"

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: