Медична клініка Доктор Благо Плюс
Наркологічна клініка Доктор Благо Плюс
Крім того, що ця клініка мого товариша і просто порядної людини, я ще знаю, що ця наркологічна клініка врятувала безліч людей в Одесі.
Я сам не раз уже "відправляв" на лікування своїх знайомих із різними проблемами...
Одного знайомого врятували від ігроманії. Ігроманія - це найжахливіша з хвороб. Такий мій знайомий увесь свій вільний час проводив в ігровому інтернет-клубі, усім брехав, що в дівчини або поїхав по якихось справах, а сам був в інтернет-клубі й грався в різні ігри... Знаєте, це може навіть комусь здаватися смішним, але справді, це хвороба... Мій знайомий щонайменше через ніч бував в інтернет-клубі, що позначалося на його здоров'ї та загалом житті...
Я порекомендував його близьким звернутися в наркологічну клініку Доктор Благо Плюс... Довго змушували його пройти лікування і в кінцевому результаті вмовили...
Знайомого вилікували, тепер він і сам радіє і дякує мені за те, що я його рекомендував...
Якщо у Вас або у близьких є проблеми з наркологією, то рекомендую звертайтеся в Доктор Благо Плюс, Вам там допоможуть.