Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
відгуки про лікарів і клініки перевірених на особистому досв
enjoy84 Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Здрастуйте, не рекомендую стоматолога Гончарука Сергія Володимировича, працює в стомат. інституті.

Євген Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Відгуки про лікарів, а не про аптеки! Коли рекламуєте, читайте хоча б де розміщуєте, а то сильно в очі це потрапляє)))

artem_artem Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Здрастуйте. Хочу розповісти про дуже поганого лікаря ортопед-травматолога, Палагнюка Костянтина Валентиновича, працює на Тінистій у Клініці мед. університету. Робила в нього артроскопію. Чула про нього багато негативних відгуків. Робить не якісно, на поганому обладнанні. Шкода дізналася після того, як до нього потрапила.

Marietta Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
У медико-генетичному обласному центрі відправили напідтвердження аналізів по присці. Я пішла в часту лабораторію і здала там усе
необхідне і через два дні пішла назад у центр. Мені сказали, що не підходять
мої результати аналізів, нібито вони не дійсні і що я не там їх здала.
Виявляється мені потрібно здавати було в іншій 
лабораторії при центрі. Я 
пояснила, що де хочу, там і здаю аналізи. Що за беззаконня? Як бути
у такій ситуації?

Додано (30.11.2015, 12:12)
---------------------------------------------
кому цікаво: в Інвітро акція до 30.12 на аналізи гормонів щитоподібної залози - знижка 60 грн.

Бувалая Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Гончарук Сергій Володимирович стоматолог дуже поганий. За будь-яких обставин не рекомендую до нього звертатися. Дуже поганий лікар, допускає багато лікарських помилок. Про його практику Вам скажуть і інші практикуючі лікарі, і це правда. Цінова політика доктора Гончарука одна з найвищих в Одесі, конвертує за курсом долара. Наприклад одна пломба може коштувати від 70 до 200 уб. єнотів. За такі гроші міг би робити добре.... але на жаль маємо що маємо. Не рекомендую

Masha Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
ЗАЯВЛЯЮ ОФІЦІЙНО з особистого досвіду ШАРЛАТАН той ще, багато писати не буду, але по наївності і не знанню пацієнта він викачує кругленьку суму, лікує банально магнітиками і блокадою, знімається біль на час, але (не проблему0, а потім каже, що гарантії я не давав. Таке лікування проводять у будь-якій звичайній поліклініці в рази дешевше. Хірурги із золотими руками піару не потребують, а цей стільки років рекламує себе по телевізору і все скликає до себе в клініку (до речі, "клініка", що так і називається) складається з маленького передбанника при санаторії, де він орендує і веде прийом.

Sandra54 Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Гончарук Сергій Володимирович стоматолог. Не рекомендую. Совкові технології та профнепридатність. Складні операції робить погано. Стоматинститут

Nila-O Повідомлення # 8
одеський форум
Лейтенант
Обстежилася в алергіоцентрі на Троїцькій, лікар Гармидер - дуже погана, проходила з нею два курси лікування, а потім довелося звертатися до іншого лікаря...

Вацлав Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Клініка доктора Стариша - розлучення на гроші. Не допомогли з лікуванням ніяк!

Kraub Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Отримати пораду від того, хто вже лікувався в тому чи іншому місці, це, звісно, чудово. Але одні й ті самі лікарі та клініки комусь допомогли і їм за це вдячні і пишуть хороші відгуки, а комусь ні - і їх за це ненавидять. Часто бувало, що мені знайомі радили "хороших" лікарів, які їм допомогли, а я особисто користі від них ніякої не побачив.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: