|
відгуки про лікарів і клініки перевірених на особистому досв
|
|
| enjoy84 | Повідомлення # 1 |
 Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Здрастуйте, не рекомендую стоматолога Гончарука Сергія Володимировича, працює в стомат. інституті.
|
| |
| |
| Євген | Повідомлення # 2 |
 Рядовий
| Відгуки про лікарів, а не про аптеки! Коли рекламуєте, читайте хоча б де розміщуєте, а то сильно в очі це потрапляє)))
|
| |
| |
| artem_artem | Повідомлення # 3 |
 Рядовий
| Здрастуйте. Хочу розповісти про дуже поганого лікаря ортопед-травматолога, Палагнюка Костянтина Валентиновича, працює на Тінистій у Клініці мед. університету. Робила в нього артроскопію. Чула про нього багато негативних відгуків. Робить не якісно, на поганому обладнанні. Шкода дізналася після того, як до нього потрапила.
|
| |
| |
| Marietta | Повідомлення # 4 |
 Рядовий
| У медико-генетичному обласному центрі відправили напідтвердження аналізів по присці. Я пішла в часту лабораторію і здала там усе необхідне і через два дні пішла назад у центр. Мені сказали, що не підходять мої результати аналізів, нібито вони не дійсні і що я не там їх здала. Виявляється мені потрібно здавати було в іншій лабораторії при центрі. Я пояснила, що де хочу, там і здаю аналізи. Що за беззаконня? Як бути у такій ситуації?
Додано (30.11.2015, 12:12) --------------------------------------------- кому цікаво: в Інвітро акція до 30.12 на аналізи гормонів щитоподібної залози - знижка 60 грн.
|
| |
| |
| Бувалая | Повідомлення # 5 |
 Рядовий
| Гончарук Сергій Володимирович стоматолог дуже поганий. За будь-яких обставин не рекомендую до нього звертатися. Дуже поганий лікар, допускає багато лікарських помилок. Про його практику Вам скажуть і інші практикуючі лікарі, і це правда. Цінова політика доктора Гончарука одна з найвищих в Одесі, конвертує за курсом долара. Наприклад одна пломба може коштувати від 70 до 200 уб. єнотів. За такі гроші міг би робити добре.... але на жаль маємо що маємо. Не рекомендую
|
| |
| |
| Masha | Повідомлення # 6 |
 Рядовий
| ЗАЯВЛЯЮ ОФІЦІЙНО з особистого досвіду ШАРЛАТАН той ще, багато писати не буду, але по наївності і не знанню пацієнта він викачує кругленьку суму, лікує банально магнітиками і блокадою, знімається біль на час, але (не проблему0, а потім каже, що гарантії я не давав. Таке лікування проводять у будь-якій звичайній поліклініці в рази дешевше. Хірурги із золотими руками піару не потребують, а цей стільки років рекламує себе по телевізору і все скликає до себе в клініку (до речі, "клініка", що так і називається) складається з маленького передбанника при санаторії, де він орендує і веде прийом.
|
| |
| |
| Sandra54 | Повідомлення # 7 |
 Рядовий
| Гончарук Сергій Володимирович стоматолог. Не рекомендую. Совкові технології та профнепридатність. Складні операції робить погано. Стоматинститут
|
| |
| |
| Nila-O | Повідомлення # 8 |
 Лейтенант
| Обстежилася в алергіоцентрі на Троїцькій, лікар Гармидер - дуже погана, проходила з нею два курси лікування, а потім довелося звертатися до іншого лікаря...
|
| |
| |
| Вацлав | Повідомлення # 9 |
 Рядовий
| Клініка доктора Стариша - розлучення на гроші. Не допомогли з лікуванням ніяк!
|
| |
| |
| Kraub | Повідомлення # 10 |
 Рядовий
| Отримати пораду від того, хто вже лікувався в тому чи іншому місці, це, звісно, чудово. Але одні й ті самі лікарі та клініки комусь допомогли і їм за це вдячні і пишуть хороші відгуки, а комусь ні - і їх за це ненавидять. Часто бувало, що мені знайомі радили "хороших" лікарів, які їм допомогли, а я особисто користі від них ніякої не побачив.
|
| |
| |