Стежковий Віктор Васильович Одеса відгуки
|
|
Андреа | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Стежковий Віктор Васильович Одеса відгуки
Хочу почути відгуки про Стежкова Віктора Васильовича. Рекомендуєте до нього звертатися?
|
|
| |
Гіла | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Буде оперувати всіх, хто до нього прийде. Про лікування медикаментозне не думає. Не рекомендую!
|
|
| |
Антонія | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| За відчуттями, що цей лікар не вищої категорії. Або в нього просто професійне вигорання. Ставлення до роботи поверхневе. Краще раджу звернутися до Лихачової Л.Є. - хороша лікарка, немає зайвих аналізів, діагнози правильні, не вигадані і відповідні, правильно підібране лікування.
|
|
| |
Іраіда50 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Приєднуюся до негативних відгуків. Це жахливо! Мало того, що він нахамив мені під час спілкування, він ще й толком не вміє працювати лазером! Велике питання як він отримав на всі ліцензії та дипломи... Приватна лавочка і не більше! Якщо хочете отримати моральний і фізичний дискомофрт - то можете сходити, а так раджу відвідати Ізбаша Олега - грамотний лікар і завжди допоможе.
|
|
| |
ІринаКазакова | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Приєднуюся до нижчевикладених негативних відгуків про повний пофігізм і неуважність цього лікаря. Не змогла побачити його компетенції, на жаль, за якою йшла, начитавшись відгуків і наслухавшись рекомендацій. За такі гроші отримати мовчання і "зайнятість" лікаря без будь-яких роз'яснень - не рекомендую. Сходіть краще до Ізбаш О.І. і отримаєте грамотну консультацію та рекомендації до лікування.
|
|
| |
Вишенька | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Стежкового Віктора Васильовича мені порадили, як супер-розумного лікаря-гінеколога. Спостерігалася в нього цілий рік. Що мені не сподобалося: було призначено стимуляцію овуляції, притому що прохідність труб не обстежували. Цього лікаря не можу рекомендувати!
|
|
| |
Alyonka | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Нагрубив, нахамив, розповів, скільки дітей я повинна була мати до свого віку. Призначив операцію відразу, без обстеження і виявлення причин. Після відвідин цього лікаря записалася до Лихачової Лариси Євгенівни, вона і допомогла мені вилікуватися і це все без операцій.
|
|
| |
Іполіта | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Скажіть, де приймає Лариса Євгенівна?
|
|
| |
Антонія | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Лариса Євгенівна приймає в клініці "Лікаріум" на Французькому бульварі 60. Особистий телефон - 0634975942.
|
|
| |
Кирила | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Можете дати телефон Олега Ізбаша?
|
|
| |
ІринаКазакова | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Тримайте 0674806462 і обов'язково звертайтеся він хороший лікар.
|
|
| |
АліNa | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Витратила купу грошей, часу, а результату немає. Казав здавати багато непотрібних аналізів. А на перший погляд посміхається і розмовляє мило. Не рекомендую!
|
|
| |