Геворкян Марія Михайлівна Одеса відгуки
|
|
Калі | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Геворкян Марія Михайлівна Одеса відгуки
Мені порадили проконсультуватися з Геворкян Марією Михайлівною, не можу завагітніти, в районній поліклініці, патологій ніяких не знайшли.
|
|
| |
Ілена | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Лікувалася у неї два роки, ніякого ефекту. Дорогі ліки, лікування вона призначила, а ефекту ніякого. Ставлення до пацієнта жахливе, дивиться спідлоба. У грудні вирішила змінити лікаря і пішла до Лихачової і дуже рада цьому, ставлення супер. Сьогодні березень - і немає більше цієї хвороби, без всяких препаратів. Нікому не раджу Геворкян.
|
|
| |
Данна | Повідомлення # 3 |
Сержант
| У грудні місяці ходила на прийом до акушер-гінеколога Геворкян М.М.. Такої жахливої поведінки і хамства від лікаря, я бачила перший раз. Не раджу її відвідувати.
|
|
| |
Аврелія | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| А мені не сподобалася, неуважна і грубувата, може, як фахівець і хороший, але бажання йти до неї знову немає.
|
|
| |
Іона | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Я була у багатьох лікарів, але такого порожнього лікаря ще не зустрічала за своє життя. З прийому я вийшла ні з чим. 30 хвилин порожнечі. Даремно витрачено час і гроші.
|
|
| |
Levitskaya9 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Абсолютно байдужа, груба, гордовита дама. Спостерігалася у неї з 15 тижня вагітності. У перший же прийом довела до сліз, нагрубила, і решту прийомів розмовляла так, ніби я їй щось винна була. Перевелася до Лихачової і не шкодую!
|
|
| |
ЗлатаЗ | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Моя донька перенесла інфекцію під час вагітності і втратила б дитину, якби ми вчасно не звернулися до Лихачової Л.Є.. Низький професійний рівень, порушення лікарської етики - не найгірші якості лікаря Геворкян М.М.. Найстрашніше - повна байдужість до пацієнтів.
|
|
| |
Anni1 | Повідомлення # 8 |
Майор
| Огидне ставлення було особисто до мене, я з іншого міста приїхала по консультацію, абсолютно не отримала жодної допомоги, тільки неповага на всі мої запитання. Загалом, була у неї два рази і обидва рази враження справила негативне.
|
|
| |
Barbara0 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Як гінеколога Марію Михайлівну рекомендувати не можу, не сподобалося ставлення до проблеми: любить все, по суті, нагнітати і посилювати. Після кількох разів звернулася до Ізбаша О.І. із зовсім іншим поглядом і ставленням до проблеми. Зараз у нього і спостерігаюся. Конкретно Геворкян не рекомендую.
|
|
| |
tartanya | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Може у когось зберігся телефон Лихачової Л.Є.?
|
|
| |
ЗлатаЗ | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| 0634975942 - Лихачова Лариса Євгенівна.
|
|
| |
Ніна22 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Двічі стимулювала мені овуляцію без належних аналізів, все пішло тільки на шкоду і тепер доводиться пожинати плоди такого "лікування". Не рекомендую Геворкян М.М. Зараз лікуюся в Ізбаша О.І. овуляцію відновили, чекаємо результатів. Грамотний гінеколог, не соромно порекомендувати, ось його контакт 0674806462
|
|
| |