Тендіт Ігор Павлович Одеса відгуки
|
|
максик | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Тендіт Ігор Павлович Одеса відгуки
Підкажіть хтось відвідував невролога Тендіта Ігоря Павловича, яке у вас склалося враження про цього лікаря. Рекомендуєте його відвідувати?
|
|
| |
валентинка | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Спеціаліст так собі, але дуже залежний від стану кишені пацієнта. Не очікуйте людського ставлення, як то кажуть "Нічого особистого - тільки бізнес". Витончене хамство і фамільярність в обгортці самозамилування. Мені він не сподобався!
|
|
| |
Тихон2020 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| На мою думку, в Одесі є фахівці вже точно не гірші - це неврологи Патрашку і Калюжна. Мені пощастило і я знайшов в особі Катерини Вікторівни Патрашку свого лікаря. Трошки "спіткнувся" на Тендіті, але Катерина Вікторівна змогла все виправити.
|
|
| |
Poplavskaya | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Прийшла із судомами, не допоміг, відіслав до психіатра. Дякую неврологу Калюжній, поставив на ноги.
|
|
| |
Романов | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Вибачте мене, ну 1000 грн за прийом - щоб подивитися, ну це вже зовсім занадто.
|
|
| |
Фіма | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| На прийомі у Тендіта у мене склалося таке враження, що я знаю більше, ніж лікар. Не сподобалася мені ця лікарка. За наполяганням дружини звернувся до Патрашка О.В. і ставлення інше, і діагноз правильний, і лікування ефективне.
|
|
| |
Давід | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я не знаю, як він лікує інших, мене він лікував огидно. Лікування не допомогло, діагноз був поставлений неправильно. Після лікування у лікаря Тендіта довелося лікувати у Калюжної Т.Є., яка змогла правильно діагностувати моє захворювання і вилікувати його.
|
|
| |
Аркадій1997 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Виписав мені препарати від яких у мене почалася алергія. Не рекомендую, навіть не спробував перевірити на сумісність.
|
|
| |
Володимир23 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Діагноз було поставлено поверхневий, багато зі скарг було просто проігноровано. Лікування тільки для зняття симптомів, а в самій суті проблеми навіть і бажання у лікаря розбиратися не було. Довелося міняти лікаря, на Патрашку О.В.- це справді кваліфікований фахівець.
|
|
| |
Іванова | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Можете дати телефон Патрашку О.В. і Калюжної Т.Є., хочу проконсультуватися з обома, у мене дуже спірний діагноз.
|
|
| |
Тихон2020 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Патрашку Катерина Вікторівна - 380934815955, приймає в поліклініці на Болгарській.
|
|
| |
Давід | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Калюжна Тетяна Євгенівна приймає в клініці "Лікаріум" на Французькому бульварі. Записатися можна за телефонами - 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
максик | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Вдячний усім за рекомендації. Тему можна закривати.
|
|
| |