yarotskiy2012 | Повідомлення # 1 |
 Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Як відбілити зуби й не завдати їм шкоди? відбілювання зубів на дому. відбілювання зубів у домашніх умовах
Рецепт відбілювання та лікування зубів за Неумивакіним.
Він допомагає практично за будь-яких захворювань ясен, і при цьому майже миттєво відбілює зуби, розчиняє камінь і заліковує маленькі ранки в роті. від пародонтозу, запалення ясен, від чорноти біля коріння зубів, від зубного каменю і будь-якого хворобливого стану в роті, а також від поганого запаху з рота
Потрібно зробити просту пасту: в 0,5 ч. л. питної соди додати 10-20 крапель перекису водню (аптечного) і кілька крапель лимона. Паста готова!
Як застосовувати: Ваткою вмочуємо в пасту, і натираємо зуби і ясна зовні і зсередини цією пастою. Лимон нейтралізує соду і надає свіжості, сода очищає зуби від нальоту, а перекис дезінфікує і відбілює.
Після такого чищення я почуваюся королевою: зуби настільки чисті, що блищать, наче перли, а легкий запах лимону додає радісного настрою.
Можна профілактично полоскати рот розчином перекису водню: 1-3 ч. л. перекису на 50 мл теплої води за всіх хворобливих станів у роті. Але це несмачно! Але це дуже корисно... тоді ефект відбілювання зубів закріплюється, і вони залишаються білими, навіть якщо ви вже не чистите їх ваткою. Але для закріплення відбілювального ефекту - робити це треба РЕГУЛЯРНО!
Ще, тим, хто вирішить чистити зуби пастою "по-Неумивакіну", раджу запам'ятати - після чищення зубів 15 хвилин нічим не полоскати, нічого не їсти і не пити. Я ваткою витираю соду, що залишилася на зубах, витираю сухою ваткою язик, а потім все "збираю" слиною і випльовую. Зовнішньо ж губи і навколо них я змиваю водою. Ось, мабуть, і все.
|
|
| |