Як відбілити зуби і не завдати їм шкоди?
|
|
yarotskiy2012 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Як відбілити зуби й не завдати їм шкоди? відбілювання зубів на дому. відбілювання зубів у домашніх умовах
Рецепт відбілювання та лікування зубів за Неумивакіним.
Він допомагає практично за будь-яких захворювань ясен, і при цьому майже миттєво відбілює зуби, розчиняє камінь і заліковує маленькі ранки в роті. від пародонтозу, запалення ясен, від чорноти біля коріння зубів, від зубного каменю і будь-якого хворобливого стану в роті, а також від поганого запаху з рота
Потрібно зробити просту пасту: в 0,5 ч. л. питної соди додати 10-20 крапель перекису водню (аптечного) і кілька крапель лимона. Паста готова!
Як застосовувати: Ваткою вмочуємо в пасту, і натираємо зуби і ясна зовні і зсередини цією пастою. Лимон нейтралізує соду і надає свіжості, сода очищає зуби від нальоту, а перекис дезінфікує і відбілює.
Після такого чищення я почуваюся королевою: зуби настільки чисті, що блищать, наче перли, а легкий запах лимону додає радісного настрою.
Можна профілактично полоскати рот розчином перекису водню: 1-3 ч. л. перекису на 50 мл теплої води за всіх хворобливих станів у роті. Але це несмачно! Але це дуже корисно... тоді ефект відбілювання зубів закріплюється, і вони залишаються білими, навіть якщо ви вже не чистите їх ваткою. Але для закріплення відбілювального ефекту - робити це треба РЕГУЛЯРНО!
Ще, тим, хто вирішить чистити зуби пастою "по-Неумивакіну", раджу запам'ятати - після чищення зубів 15 хвилин нічим не полоскати, нічого не їсти і не пити. Я ваткою витираю соду, що залишилася на зубах, витираю сухою ваткою язик, а потім все "збираю" слиною і випльовую. Зовнішньо ж губи і навколо них я змиваю водою. Ось, мабуть, і все.
|
|
| |
lisa | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Уже десь чула про цей метод, але не записала... Треба буде записати і на собі коханій перевірити!
Спасибі, мене і, напевно, багатьох хвилює інформація, як відбілити зуби без шкоди або вдома...
Ще раз дякую!
|
|
| |
Olivka | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Є приємніші й безпечніші способи, наприклад, хороша брендова паста. Беремо рокс кисневе відбілювання. Вона відбілює так само киснем, тільки всі дозування точно розраховані, смак приємний і містить інші корисні компоненти - для профілактики карієсу тощо.
|
|
| |
doc555 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Є швидке рішення
на сайті fun.od
два види гелю: відбілювальний засіб і активний компонент, підсвічування і капи;
|
|
| |
Владислава | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| я теж хочу відбілити давно (але домашні засоби страшно... мені порадили насадки відбілювальні для електричної щітки med-magazin, як думаєте?
|
|
| |
olga20 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| WhiteLight реклама хороша, користі немає, викид грошей, цікаво її хтось ще купує.Домашній метод мене бентежить, перекис водню, можна все спалити. Чим чистити зуби питання, як йшлося вище, купіть "брендову пасту", а яку в більшість паст для відбілювання зубів входить фтор або його сполуки, і він не відбілює зуби, а проступають білі плями, з плином часу (звісно не рік чи не два), плями стають жовтими і тоді вихід один - надягати коронки. Всі хочуть мати сліпучу білу посмішку, але якою пастою користуватися.
|
|
| |
lialansnap | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я теж задавалася цим питанням свого часу. Пробувала і содою вибілювати, і вугіллям активованим. Енергійно терла свої зуби, але результату не було. Тоді я ще не знала, що білосніжну усмішку як у рекламі отримати дано не всім. Існують, безумовно, особливі препарати, що відбілюють зуби. Але про їхню ефективність потрібно спочатку ретельно вивчити рекомендації. І взагалі було б не погано ознайомитися з властивостями емалі, перш ніж піддавати її впливу.
|
|
| |
Hasb | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Я думаю, що таким потрібно займатися у професіоналів, я відвідую клініку "Оксфорд Медікал", там відбілюють за допомогою апарату закордонного, не пам'ятаю назву, але дуже сильно, і тримається ефект кілька років.
|
|
| |
Stasyan | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| мені теж здається, що самому краще не експериментувати.
|
|
| |
Kashpo | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| я іноді досипаю соду в зубну пасту і відмінно відбілюю. Раз на місяць це роблю приблизно
|
|
| |
IriSSSka | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Я не знаю таких способів, все шкодить.
|
|
| |
Светик1 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Так, звісно, все шкодить. Але є більш безпечні методи відбілювання. Найкращий зараз це відбілювання zoom 3. Я собі робила й абсолютно всім задоволена. Ефект приголомшливий.
|
|
| |
redkaya1979 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Якщо ви думаєте про відбілювання зубів, то раджу почитати спеціалізований сайт про це.
|
|
| |
YaraOlga | Повідомлення # 14 |
Сержант
| Взагалі ж деяким не можна, мені, припустімо, заборонено, оскільки емаль дуже слабка, тож на це теж варто звернути увагу. Мені особисто достатньо буде хорошої пасти, з відбілювальним ефектом.
|
|
| |